Ankara Teknisyen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknisyen

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Ankara Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz - Servise girişi yapılmış ürünlerin kalite standartlarını ve zaman hedefini dikkate alarak tamirini yap..

Ankara / Altındağ Bulvarsu Ecz

NUMUNE HASTANESİ KARŞISI ECZANEMİZE EN AZ 1 YIL TECRÜBELİ BAY/BAYAN ELEMAN ARANIYOR..

Ankara / Çankaya MİNERAL DANIŞMANLIK

Gelişen iş hacmimiz çerçevesinde, Ankara Çankaya’da teknik işletme hizmetlerini sunmaya başlayacağımız Park Inn by Radisson Otel projesinde teknik serviste çalışmak üzere Elektrik ve Mekanik Teknisyenleri alınacaktır. Adaylarda aranan özellikler: - Meslek Yüksek Okulu veya Teknik/Meslek..

Ankara / Çankaya Rota Bilgisayar

-Turnike geçiş sistemi kurulum ve montaj bilgisi bulunan -CCTV kurulum montaj bilgisi olan -Sistem kurulumu ve teknik servis ile ilgili tüm konularda deneyimli olan network kurulumu konularında bilgisi ve deneyimi olan -En az teknik lise mezunu 2 yıllık tec..

Ankara / Yenimahalle Özsimge Otomotiv

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden en az 2 yıllık mezun mekanik teknisyeni aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Tepe Servis A.Ş

ANKARA' da bulunan İş Merkezi projemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Mekanik Teknisyeni/ Teknikeri alınacaktır. -Endüstri Meslek Lisesi yada Meslek Yüksek Okulu iklimlendirme - Soğutma, Tesisat, Makina, Mekanik bölümü mezunu veya ustalık belgesine sahip, -Te..

Ankara / Sincan Arçelik A.Ş

• Makine - Mekatronik- Torna Bölümlerinden Meslek Yüksek okulu veya Meslek lisesi Mezunu • Tercihen bakım onarım tecrübesine sahip • Temel hidrolik pnömatik bilgisine sahip • Tercihen teknik resim bilgisine sahip • Temel teknik ölçü aletleri kullanabilen(Kumpas, Mikrometr..

Ankara / Sincan Arçelik A.Ş

• Elektrik – Elektronik bölümü- Meslek Yüksek Okulu - Meslek Lisesi mezunu • Temel elektroteknik bilgisine sahip • Tercihen ofis programları ve bilgisayar yazılımları kullanabilen • Teknik ölçü aleti kullanımına hâkim (AVOmetre, Multimetre) • Mekanik, Elektro-Mekanik aksamlar..

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. maaş 1500-2500 tl arası olup personelin tecrube ve ..

Yurtiçi - Yurtdışı Şantiyelerimizde görevlendirmek üzere ; *Teknik Lise / Meslek Lisesi - Yüksekokul - Üniversite Elektrik veya Elektrik Müh. bölümlerinden mezun, *Tercihen Ankara'da ikamet eden veya edebilecek olan, *Askerlik hizmetini tamamlamış, *Yurtiçi - Yurtdışı ..