Ankara Teknisyen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknisyen
Ankara / Tümü PRONET

GENEL NİTELİKLER Endüstri Meslek Lisesi veya MYO Elektrik/Elektronik bölümlerinden mezun, Tercihen elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumu konusunda deneyimli ( Özellikle DSC ve GE panelleri), Kablolama ve elektronik cihaz montajı yapabilecek, Alanında kon..

Hastane mekanik ekipmanları üretim ve montaj faaliyetlerinde görev alacak iş arkadaşları aranmaktadır. (Tercihen) - Bilgisayar uygulamaları ve kullanımı - Proje uygulamaları - Metal İşleri veya Elektrik ile ilgili mesleki eğitim mezuniyeti - Aktif araç kullanımı ..

Şirketimiz Araç Takip-AR-GE departmanında aşağıda belirtilmiş olan şartlara uygun personel alınacaktır: -Elektronik malzeme bilgisine sahip olma, -Elektronik kart hata tespit, arıza giderme işlemlerini sağlayabilme -Teknik servis bakım ve sevkıyat sürecinde görev alabilme..

SCS Otomatik Panjur Sistemleri, profesyonel bir ekip tarafından kurularak, Ankara'da başlayan faaliyetlerini, Türkiye genelinde verdiği temsilciliklerle geliştirilmiş, öncelikle ürün ve hizmette kalite hedefi ile çalışmalarına yön vererek sektörün önce gelen kuruluşları arasında yer almayı başarmışt..

Ankara / Elmadağ Ekol Lojistik

GENEL NİTELİKLER Tercihen Meslek Lisesi ,Teknik Lise, Meslek Yüksek Okulu (otomotiv, motor, makine, Hidrolik-Pnömatik) mezunu, Mekanik bakım, yardımcı işletmeler ve otomasyon bakımı konusunda en az 3 yıl tecrübeli, Tercihen İngilizce veya Almanca bilen, Askerlik hizme..

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Ankara Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz - Servise girişi yapılmış ürünlerin kalite standartlarını ve zaman hedefini dikkate alarak tamirini yap..

Aranan Nitelikler: Meslek Lisesi veya MYO tercihen Sıhhi Tesisat Bölümü mezunu, Dinamik, sorumluluk sahibi, gelişime açık, Kaynak makinelerini kullanmayı bilen, MS Office programlarını kullanabilen, Vardiyalı ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Erkek a..

Ankara ili Çankaya ilçesi Söğütözü bölgesinde bulunan projemizde Ortak Sağlık Güvenlik Birimimiz bünyesinde çalışacak 'Acil Tıp Teknisyeni/Teknikeri' aramaktayız. Genel Nitelikler: *Sağlık Meslek Liselerinin / Yüksekokullarının Acil Tıp Teknisyenliği/Teknikerliği bölümlerinden mez..

Ankara / Tümü Firma Adı Gizli

Şirketimizin faaliyet alanlarından Elektronik Güvenlik Sistemleri montajında görevlendirilmek üzere Ankara'da ikamet eden Alarm İzleme Montaj Teknikeri/ Teknisyeni alınacaktır. •Lise veya MYO (Elektrik-Elektronik Bölümü) mezunu, •En az bir yıl alarm sistemlerinin kurulumunda veya arızal..

Ankara / Çankaya Fixsmart / / Cihan Elektronik

İş Açıklaması: GMK Bulvarı üzerinde bulunan HUAWEI TÜRKİYE Merkez Servisinde niteliklerini belirttiğimiz Akıllı telefon ve tablet onarım bakım teknisyenleri alınacaktır İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Akıllı Cep Telefonu ve Tablet tamiri bilgi ve tecrübesine sahip,..