Ankara Teknisyen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknisyen

ELEKTRİK TEKNİSYENİ Elektrik tesisatlarının döşenmesi, pano bağlantısı, elektrik armatörleri montajı yapabilecek, Teknik Liselerin İlgili bölümlerinden mezun veya ustalık belgesi sahibi, Arıza ve bakım konusunda tecrübeli Endüstriyel tesis elektrik tesisatlarının kurulumu ve ..

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. maaş 1500-2500 tl arası olup personelin tecrube ve ..

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Ankara Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz - Servise girişi yapılmış ürünlerin kalite standartlarını ve zaman hedefini dikkate alarak tamirini yap..

Ankara / Etimesgut Teta Elektronik A. Ş.

Elektronik Teknisyeni alınacaktır Temel elektronik bilgisine sahip olan Bilgisayar kullanabilen Askerliğini yapmış veya en az 4 yıl tecilli Seyahate mani hali olmayan Sürücü belgesi olan ve faal olarak araç kullanabilen..

Ankara / Çankaya Flyteknik

Firmamız bünyesinde kombi servisinde çalıştırılmak üzere askerliğini tamamlamış teknisyenler aranmaktadır. maaş:2000 TL + prim + ssk + yol + yemek..

Hastane mekanik ekipmanları üretim ve montaj faaliyetlerinde görev alacak iş arkadaşları aranmaktadır. (Tercihen) - Bilgisayar uygulamaları ve kullanımı - Proje uygulamaları - Metal İşleri veya Elektrik ile ilgili mesleki eğitim mezuniyeti - Aktif araç kullanımı ..

Ankara / Çankaya Rota Bilgisayar

Bilişim ve turnike geçiş kontrol sistemleri üzerine faaliyet gösteren firmamıza; Turnike sistemleri konusunda deneyimli PDKS programları hakkında bilgisi olan Montaj ve teknik serviste çalışacak Askerlik sorunu olmayan Seyahat edebilecek Tercihen ehliyeti o..

Ankara / Çankaya Meganet İç Ve Dış Ticaret

ELEKTRONİK BİLGİSİ İYİ SEVİYEDE OLAN. ELEKTRONİK KART TAMİRİ YAPABİLEN, PCB ÇİZİMİ YAPABİLEN, AF VE RF KONULARINDA DENEYİMLİ YADA KENDİNİ BU KONULAR ÜZERİNE YETİŞTİRMEK İSTEYEN ÜRETİM VE TEKNİK SERVİS BÖLÜMÜNDE ÇALIŞABİLECEK ELEKTRONİK TEKNİSYENİ İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR...

Ankara / Çankaya Göktan Klima

MERKEZİ klima soğutma işinde çalışacak tekniker ve teknisyenler alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Nisan Mekanik

KLİMA MONTAJ İŞLERİNDE ÇALIŞACAK ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ OTO EHLİYETLİ ELEKTRİK, TESİSAT VEYA KAYNAK YAPMA KONULARINA HAKİM PERSONEL ARANMAKTADIR . İŞ YERİMİZ İVEDİK OSB DEDİR.SİNCANA GÜNLÜK ARAÇ GİDİP GELMEKTEDİR KEÇİÖRENE GÜNLÜK ARAÇ GİDİP GELMEKTEDİR, DİKMENE GÜN..