Ankara Teknisyen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknisyen

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Ankara Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz - Servise girişi yapılmış ürünlerin kalite standartlarını ve zaman hedefini dikkate alarak tamirini yap..

Ankara / Yenimahalle Elsimnet

2yıl kart üretim /kablaj konusunda deneyimli Etik değerlere önem veren ve Sorumluluk sahibi olmaları Erkek adayların askerliğini yapmış olmaları veya 3yıl tecilli İş geliştirmeye istekli savunma sanayii deneyimli evli/bekar ankara içinden başvuran adaylar dikk..

Ankara / Çankaya Fixsmart / / Cihan Elektronik

İş Açıklaması: GMK Bulvarı üzerinde bulunan HUAWEI TÜRKİYE Merkez Servisinde niteliklerini belirttiğimiz Akıllı telefon ve tablet onarım bakım teknisyenleri alınacaktır İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Akıllı Cep Telefonu ve Tablet tamiri bilgi ve tecrübesine sahip,..

Ankara / Çankaya Abc Teknik Dijital

Digiturk ABC Dijital yetkili teknik servisimizde teknik servis personeli olarak çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. Teknik servis olarak çalışmak isteyen arkadaşların en az 1 yıl tecrübesi olması gerekmektedir. Tecrübesi olmayıp teknik servis olarak kendini bu yönde geliştirip çalışmak istey..

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE, CAT6 DATA KABLOSU VE FİBER KABLO SONLANDIRMA İŞLERİNDE ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR ARIYORUZ...

Ankara / Yenimahalle Digigo Dijital

DİGİTÜRK YETKİLİ TEKNİK SERVİSTE ÇALIŞMAK ÜZERE B EHLİYETİ OLAN PERSONEL ARIYORUZ. DOLGUN MAAŞ SSK PRİM..

Ankara / Çankaya Ankara Teknik Sogutma

KOMBIDEN ANLAYAN TEKNİSYEN ALINACAKTIR..

ELEKTRİK VE ELEKTRONİK FAALİYET ALANLARINDA ÜRETİM VE MONTAJ YAPAN FİRMAMIZA; *MESLEK LİSELERİ,MYO VE ÇIRAKLIK USTALIK EGİTİM MERKEZLERİNDEN İŞ EGİTİMİ ALMIŞ VE DİPLOMALI *B SINIFI EHLİYETLİ VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN *PROJE OKUYABİLEN VE UYGULAMASINI YAPAN *AYRICA TEKNİSYEN ..

Ankara / Tümü Mimtek Elektrik Ltd. Şti.

ÜNİVERSİTELERİN ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN, MS OFFICE PROGRAMLARINA HAKİM, İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI,TEMSİL YETENEĞİNE SAHİP, ORTA GERİLİM,YÜKSEK GERİLİM,SAHA TECRÜBESİ OLAN, PLC,RTU VE KORUMA KUMANDA RÖLE PROGRAMLAMASINI BİLEN, TAKIM ARKADAŞLARI İLE ÇALI..

Ankara / Tümü Arsis Grup

Şirket / İş Tanımı Arsis Grup 1984 yılında kurulmuş olup 32 yıldır faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir. Başta Hollanda ve Almanya olmak üzere sektöründe öncü olan firmaların Türkiye Distribütörü olan firmamız Arsis Grup, ülkemizde elektronik güvenlik sistemleri teknolojisi ve..