Ankara Teknisyen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknisyen
Ankara / Çankaya Mgm Güvenlik

Mağaza güvenlik antenleri konusunda hizmet veren İstanbul merkezli şirketimiz için Ankara ve çevre illerinde montaj ve arızaları tamamlayacak, şirketimizi Ankara bölgesinde temsil edecek teknik liselerin elektrik elektronik ya da iki yıllık yüksek okulların elektrik elektronik bölümlerinden mezun, i..

Ön ödemeli su sayacı üretimi yapan firmamız da ; Teknik Lise veya Meslek Lisesi Elektrik , elektronik bölümlerinden mezun El becerisine sahip, Dikkatli, Meslek öğrenme isteği ve azmi olan, İş disiplini ve ahlakına sahip, Askerliğini tamamlamış veya en az 2 sene te..

Ankara / Pursaklar Ümit Teknik Ltd. Şti

ALARKO YETKİLİ SERVİSİNDE ÇALIŞACAK KLİMA VRF USTASI ALINACAKTIR..

Ankara / Çankaya Öztaş A. S

Teknık servis şubemize dolgun teknik servis elemanları aranmaktadır. *YEMEK *SIGARA *YOL *DOLGUN ÜCRET..

Ankara / Yenimahalle Elsimnet

- 2 yıl kart üretim / kablaj konusunda deneyimli - Etik değerlere önem veren ve Sorumluluk sahibi - Erkek adayların askerliğini yapmış olmaları veya 3 yıl tecilli - İş geliştirmeye istekli - savunma sanayii deneyimli Ankara içinden başvuran adaylar dikkate alına..

Ankara / Yenimahalle sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZETLERİ A.Ş. • Meslek lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının “Elektrik” bölümlerinden mezun • Tercihen tesis teknik işletme ve bakım onarım konusunda (iklimlendirme, aydınlatma, bina otomasyon sistemleri, alçak gerilim sistemleri,vs.) tecrübesi bulunan • Terc..

Ankara / Çankaya Arslanlar Elektronik Ltd. Şti

1994 yılında kurulmuş çeşitli markaların yetkili servisi olan firmamızda uydu diafon ve güvenlik kamera montaj ve servis ile ilgili teknisyenler alınacaktır. maaş+ssk+yemek+prim sincan-etimesgut-elvankent bölgesine servisimiz vardır...

Ankara / Çankaya İsmira Otel

Otelimizde çalışacak tecrübeli teknik servis personeli aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Commat Ltd. Şti.

Biyomedikal Cihaz montajında çalışacak Elektronik Teknisyenleri alınacaktır...

Ankara / Çankaya Commat Ltd. Şti.

Firmamıza Elektronik Teknisyenleri alınacaktır...