Ankara Teknisyen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknisyen
Ankara / Tümü RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Bakım ve onarım çalışmaları hizmetlerini yapmak, Meslek Yüksekokulu, Teknik Lise veya Endüstri Meslek Liselerinin Mekanik bölümünden mezun, Teknik işlerin yürütülmesinde görev almak, Garanti kapsamındaki malzemelerin takibini yapmak, Küçük işlerde sipa..

Ankara / Çankaya Meganet İç Ve Dış Ticaret

ELEKTRONİK BİLGİSİ İYİ SEVİYEDE OLAN. ELEKTRONİK KART TAMİRİ YAPABİLEN, PCB ÇİZİMİ YAPABİLEN, AF VE RF (ANFİ VE TELSİZ SİSTEMLERİ) KONULARINDA DENEYİMLİ YADA KENDİNİ BU KONULAR ÜZERİNE YETİŞTİRMEK İSTEYEN ÜRETİM VE TEKNİK SERVİS BÖLÜMÜNDE ÇALIŞABİLECEK ELEKTRONİK TEKNİSYENİ İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR. Fİ..

Ankara / Yenimahalle Ayyazılım Ltd. Şti.

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK , KABLAJ VE ELEKTROMEKANİK MONTAJ KONULARINDA TECRÜBELİ , TERCİHEN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN , EHLİYETİ OLAN ELEMAN ALINACAKTIR...

Ankara / Tümü Save Enerji Yönetimi

İş Açıklaması Ankara'daki projemizde; şirketimiz bünyesinde çalıştırmak üzere; zayıf akım sistemlerinin (yangın algılama, kartlı geçiş, CCTV vb.), bina otomasyon sistemlerinin ve IT sistemlerinin (telefon santrali, server kabinleri, bilgisayarlar vb.) periyodik bakım ve arıza tespitleri..

Dunyanin 41 ulkesinde makineleri olan sirketimiz Tunatek Hasir Celik olarak: - Elektrik panosu yapiminda tecrubeli - Makine uzerinde kablolama yapabilecek - Uyumlu ve hevesli bir karaktere sahip - Yurtdisi montajlarimizda seyehat engeli olmayan ve sorumluluk alabilen..

İstanbul Kozyatağı merkezli Haşere İlaçlama şirketimize bağlı; İSTANBUL Avrupa Yakası-Anadolu Yakası, BURSA, ANKARA, İZMİR ve TEKİRDAĞ Çorlu bölgesinde İlaçlama teknisyeni olarak saha da çalışacak, Ziraat Mühendisi mezuniyetine sahip, FUMİGASYON SERTİFİKASI bul..

Ankara / Keçiören Btm İklimlendirme

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK; * İKLİMLENDİRME MEZUNU *TEKNİSYEN - USTA VE UZMANLAR *YOĞUN TEMPODA ÇALIŞABİLECEK *ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ BAY PERSONELLER ALINACAKTIR...

Ankara / Yenimahalle Yare Torna Makina Ltd. Şti.

Teknik resim okuyup yorumlayabilen Mekanik ölçüm aletlerini aktif olarak kullanabilen Tercihen cmm (dea) kullanabilen Giriş kalite konusunda tecrübeli..

Ankara / Yenimahalle İkon İklimlendirme Mühendislik

-İklimlendirme sistemleri imalat ve taahhüdü konularında, Ostim'de faaliyet yürüten şirketimizde,yeni oluşturulacak klima bölümümüz için ; - Uzun vadeli çalışmak üzere alınacak personelin, - VRF sistemleri başta olmak üzere split klima montaj,arıza-bakım konularında tecrübeli olması biri..

GRUP VOLVO Yetkili Servisin'de Görev alacak Mekanik Teknisyenler alınacaktır. -En az Meslek Lisesi Motor Bölümü, tercihen Üniversitelerin Meslek Yüksek Okulu Motor veya Otomotiv Bölümlerinden mezun, •Yetkili servislerin mekanik atölyelerinde mekanik teknisyeni olarak ça..