Antalya Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıAntalya Showroom, ayrıca Isparta Proje Analiz - Sunum bölümlerinde görevlendirmek üzere;   İç Mimari ve Tasarım ile Uluslararası ve Üst Düzey Tecrübeye sahip.   Mozaik, Banyo, Mermer Fa..

Antalya / Tümü SAGUN GROUP

Aranan Nitelikler    Su Ürünleri alanında sektör lideri olan şirketimizin Antalya Tesisinde görevlendirilmek üzere;   Üniversitelerin Su Ürünleri bölümlerinden mezun, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (ISO 22000 HACCP) uygulamalarını bilen, ..

Antalya / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı    ANTALYA SERİK'TE  AÇILACAK OLAN ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Yönetici yeteneklerine sahip Müşteri Memnuniyeti odaklı İnsan ilişkilerinde başarılı Esnek çalışm..

Antalya / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz projelerde dönemsel olarak tam/yarılı çalışacakAranan Nitelikler* Bay / Bayan, * 4 yıllık Üniversite mezunu, * 30-45 yaşları arasında, * Tercihen iyi derecede İngilizce bilen, * Özellikle..

İş Tanımı - 23 yıldır medya sektörü ağırlıklı  faaliyet gösteren grup şirketimizin;  - Kargo ve Lojistik sektöründeki ulusal yapılanmasında    görevlendirilmek üzere satış temsilcileri aranmaktadır.Aranan NiteliklerSatış alanınd..

Antalya / Tümü Mars Cinema Group

İş TanımıMevcut ve Yeni açılacak Sinema şubelerimizde görevlendirilmek üzere; Şirketin vizyon ve rehber ilkeleri doğrultusunda operasyonel süreçlerin tamamında birebir operasyonun içerisinde bulunarak sinemanın düzenini sağlayacak, sinema ..

Antalya / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Nebim W3 Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı düşüne..

İş Tanımıİstanbul’da yerleşik Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra 13 Şubesi ile yaygın bir satış ağına sahip olan Şirketimizin, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Çanakkale şubelerinde görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz.   -       Şubel..