Antalya Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Antalya / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye' nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, Alpella, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş olarak,  Antalya Bölge Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere Satış Yöneticisi ..

İş Tanımı    Holdingimizin Antalya Belek' te bulunan beş yıldızlı tesisi Ela Quality Resort Hotel için 'Pazarlama Müdürü' aramaktayız.   Tesisin iç ve dış mesajlarının aktarılması amacı ile oluşturulacak her türlü yazılı..

Antalya / Tümü ÖPÇİN MOBİLYA A.Ş

Aranan NiteliklerMobilya İmalatları ile Sektör de hızla ilerleyerek Sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan firmamızın, gerek Yurt içinde gerekse Yurt dışında , Projeleri devam etmektedir. Bizlerle birlikte çalışabilecek ciddi, iş ahlakına ve takım çalışmasına u..

İş TanımıAntalya / Muratpaşa'da bulunan Kelebek Mobilya satış mağazamızda istihdam edilecek, mağazanın tüm süreçlerinin koordineli bir şekilde yönetilmesinden sorumlu olacaktır.Aranan Nitelikler1 - En az yüksekokul, tercihen üniversite mezunu, ..

İş TanımıAntalya - Alanya mağazamızın lojistik - sevkıyat bölümünde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler1 - Meslek Lisesi, Teknik Lise veya İlköğretim Mezunu, 2 - Lojistik, sevkıyat, montaj işlerinde deneyimli, 3 - Mobilya sevkı..

İş Tanımı Ekibi ile birlikte saha satışına destek verecek, Sorumlu olduğu ekibinin bireysel emeklilik ve hayat sigortası saha satış hedeflerini gerçekleştirecek, Şirket politika ve stratejilerini finansal dan..

İş TanımıOtel iç dekorasyon, mobilya ve inşaat ince işleri konusunda anahtar teslimi proje yönetimi ve uygulaması yapan, uluslararası faaliyette bulunan ve faaliyetlerini başarıyla yöneten AHK ekibi; markamıza tutku ile bağlı, zorluklarla başa çıkabilen, yaratıcı fiki..

İş Tanımıİş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren şirketimizin  şubelerinde görevlendirilmek üzere "İşyeri Hemşiresi/Diğer Sağlık Personeli" alınacaktır.   www.donusumisg.comAranan Nitelikler Liselerin/MYO' larının He..

İş Tanımıİş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde Antalya bölgesinde görevlendirilmek üzere “İşyeri Hekimi” aranmaktadır. www.donusumisg.comAranan Nitelikler  İşyeri Hekimi belgesine s..

Antalya / Tümü TAB GIDA

İş TanımıKısa Şirket Tanıtımı Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger ..