Antalya Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Antalya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSektöründe lider uluslararası bir grupta görev almak üzere Kimya Mühendisi aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Kimya veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun, Çinko Kaplama ve Toz Boya tek..

Antalya / Tümü MAARİFKİDS

İş TanımıMaarif Kids Anaokulunda görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Psikoloji, PDR veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümlerinden mezun, MEB ve/veya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl..

İş TanımıANTALYA CATERING & YEMEK; "Yemek; sadece bir doyum değil aynı zamanda bir kültürdür." felsefesi ile hazır yemek sanayinde Antalya bölgesinde ve sektörünün ilkleri arasında yer almaktadır. Büyümesini verdiği hizmet..

Antalya / Tümü TÜRK MAARİF KOLEJİ

İş Tanımı2015-2016 Eğitim -Öğretim yılı itibarı ile Maarif Eğitim Kurumları bünyesinde özveriyle, misyon ve vizyonuna uygun olarak görev alacak Müdür Yardımcısı arıyoruz..Aranan Nitelikler Yöneticilik konusunda tecrübeli, Çözüm ..

İş Tanımı Turkcell markasını, Kurum Kültürünü ve Değerlerini en iyi şekilde temsil eder, Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlar, satış ve hizmet odaklı çalışır, Turkcell ürün-servis ve kampanyaları konusunda ..

İş Tanımı Tüm ürün gruplarının Tulukcell Teknoloji merkez serviste onarımı için gerekli olan sistemi yönetmek Tüm servis ekiplerini yönetmek Müşteri memnuniyeti için maksimum seviyede hizmet verecek yeni sistemler geliştirmek A..

İş TanımıMANAVGAT'ta bulunan TURKCELL İLETİŞİM MERKEZİNDE ''MAĞAZA MÜDÜR VEYA MÜDÜR YARDIMCISI'' rolünde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz !   Rol ve Sorumluluklar:   Belirl..

Antalya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı•Müşteri portföyünü genişletmek için sektörde araştırmalar yapar. Yeni iş alanları tespit etmek, ürün geliştirmek, rekabeti analiz edebilmek için pazar araştırmaları yapar. Rakip şirketler ve pazardaki aktiviteler hakkında araştırmalar yapar . • Şir..

Antalya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİş Tanımı   İstasyonun tüm operasyonel süreçlerinden ve çalışanlarının yönetiminden sorumlu olmak, Sorumlu olduğu akaryakıt, market ve yıkama ciro hedefleri ve istasyon maliyetlerinin kontrolünü sağlamak, Satış hedefl..

İş Tanımıİletişim, inşaat, lojistik,dağıtım beyaz eşya ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren şirketimizin ALANYA'da bulunan TURKCELL İLETİŞİM MERKEZİNDE ''MAĞAZA MÜDÜR VEYA MÜDÜR YARDIMCISI'' rolünde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz !..