Antalya Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıSeyahat ve Tatil konularında hizmet veren Touristica Seyahat Acentesi' nde 'Turizm Kontrat Müdürü' pozisyonunda birlikte çalışacağımız Bay/Bayan takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler• Pozisyonunda en az 3 yıl iş tecrübesi o..

Antalya / Tümü CANSU KOZMETİK

İş TanımıSpa-Edition / Cansu Kozmetik, Spa-Wellness, estetik, medikal ve kozmetik sektöründe dünya markalarının distribütörlüklerinin Türkiye temsilcisi olup,  ithalat, satış, eğitim ve teknik servis hizmetlerini sunmaktadır. Bunun yanı sıra proje danışmanlığı, salonların yer..

Antalya / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın EGE bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

İş TanımıMerkezi Antalya’da bulunan bir şirketler grubunda orta-üst düzey yönetici olarak yetiştirilmek üzere yönetici adayı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Koç Ü..

İş TanımıMaksimum hizmet, maksimum kalite ve maksimum verim vizyonuyla kurulan şirket, buhar cihazları ve vana satışlarının yanında mühendislik hizmetleri de sunmaktadır. Uzman mühendis ekibimizle sistemler konusunda proseslere yönelik özel çalışmalar da yapılmaktadır. ..

İş TanımıAkdeniz  Bölgesinde; merkez il Antalya başta olmak üzere ;   Üretici firmanın satış teşkilatında bölge bazında   Toptan satışlarını yönetmek , Turizm sektörü –Zincir Mağazalar– Turistik tesisler vb gibi kurumsal  halı satı..

İş TanımıFirmamızın Merkez Bürosunda Ofis Yöneticiliği ve Açılacak Olan Yeni  Şubelerinde -Şube Sorumlusu İşletmeci- olarak yer alacak İnsan Kaynakları İşletme,Yönetim Organizasyon ve Danışmanlık Konularında Yetkin Orta Düzey Yöneticiler.Aranan Nitelikler..

Antalya / Tümü YUVAM

İş Tanımı      Antalya (Dokuma, Özdilek, 100.Yıl ve Uncalı) bulunan ve Turkcell TİM olarak faaliyet gösteren YUVAM İNŞAAT İLETİŞİM SAN.TİC.A.Ş. bünyesinde görevlendirilmek üzere;   Mağaza içi satış aktivitelerini düzenleyecek, Satış ve müşteri..

İş TanımıMNG Kargo’nun Antalya, Afyon, Denizli, Uşak illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortamı sağlayabi..

Antalya / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye' nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, Alpella, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş olarak,  Antalya Bölge Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere EDT Satış Yöneticisi ..