Antalya Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Kurumsal Endüstriyel Entegre Otomotiv firmasının Türkiye Genelinde ilanda belirlenen lokasyonlarda; bayi satış ekibinin yönetilmesi,yönlendirilmesi, stratejik karar alma süreçlerinde rol almak üzere satış müdürleri arayışımız bulunma..

İş Tanımıİnşaat ve yapı malzemeleri alanında faaliyet gösteren, yurtiçi ve yurtdışı tesislerinde üretimini büyüterek sürdüren, marka bilinirliği yüksek grubun;  bağlı kuruluşlarında hedef pazarlarda arzuladığı satış hacmine ulaşabilmesi için doğru müşteri hizmeti politikaları..

Antalya / Tümü Club Med

İş TanımıGöreviniz Insan kaynaklari müdürünün verdiği işlerden sorumlu olmak ve yoklugunda görevini devralma Yasal ve sosyal yükümlülüklere uyma İdari işlerin gerçekleştirilmesi (maaş ödemeleri, puantaj, sözleşmeler vb.)..

İş Tanımı Özel Vitale  Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde görevlendirilmek üzere ;Aranan Nitelikler  Laboratuvar Teknisyenliği / Teknikerliği mezunu, Dikkatli ve titiz çalışmayı prensip edinmiş,..

Antalya / Tümü The Marmara Otelleri

İş Tanımı1978 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye’de turizmin en köklü ve öncü kurumlarından biri olan The Marmara Grubu, toplam 5 oteli – The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Şişli, The Marmara Antalya, The Marmara Bodrum ve çok özel davetleri..

Antalya / Tümü Svah Mice&Dmc

İş Tanımı  Antalya'da bulunan DMC seyahat acentemiz 2011 yılında kurulmuş olup yerli ve yabancı platformdaki müşterilerimize, MICE alanındaki her türlü hizmeti sunmaktadır (etkinlik alanının tespiti, konsept oluşturmak ve sunmak, organizasyon ve toplantı düzen..

İş Tanımı1958 yılından itibaren Düşük Karbonlu Ferrokrom üretimi ve ticareti alanında faaliyet gösteren şirketimizin kurumsal yapısı içerisinde, demir çelik sanayisinde hammadde olarak kullanılan ürünümüzün, demir çelik sanayisinin gelişmiş olduğu ülkelerdeki, müşterilerimizi..

İş TanımıBüyüyen ve gelişen organizasyonumuzda, müşteri memnuniyetimizin devamlılığını sağlayacak, bünyemizde bulunan akaryakıt istasyonlarının yönetiminde görevlendirmek üzere 'Akaryakıt İstasyon Müdürü' aramaktayızAranan Nitelikler Stok..

İş Tanımı“DAHA SAĞLIKLI İNSAN NESLİ ve DAHA SAĞLIKLI BİR DÜNYA”  sloganı ile yola çıkan KOPPERT; TÜRK ve Dünya tarımında Natupol ve Natupol Booster markaları  ile doğal polinasyonun öncüsüdür.Biyolojik mücadeleyi ise  Türk tarımı ile tanıştırıp geliştirdiği ..

Antalya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSeyahat Acentemizin Alanya lokasyonunda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları aranmaktadır. Operasyon süreçlerinin yürütülmesi Aranan Nitelikler Üniversite veya MYO mezunu,..