Antalya Tümü İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Tümü
Antalya / Muratpaşa Lezzetci Fast Food

Lokantamızda paket servislere gidicek ve aynı zamanda içeri işlerine yardım edicek eleman alınacaktır...

Antalya / Aksu Efecan Limited Şirketi

ANTALYA / AKSU BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN AKARYAKIT FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SAHİP AKARYAKIT SATIŞ GÖREVLİSİ PERSONELLER ARANMAKTADIR. -TERCİHEN ASKERLİĞİNİZ YAPMIŞ -35 YAŞINI AŞMAMIŞ -AKSU VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN -VARDİYALI SİSTEM Ç..

ANTALYA BÖLGESİNDE İKAMET EDEN ELEKTRİK TEKNİKERİ / MÜHENDİSLERİ ARANIYOR...

Antalya / Kemer Tahtavilla

Türkiye'nin nadide yerlerinden biri olan, doğa harikasi Çıralı'da bulunan pansiyonumuzda çalışacak bay ya da bayan (eş olabilir), çalışabilecek aşçıya ihtiyaç bulunmaktadır. Konaklama ve yemek pansiyonumuz tarafından karsilanacaktir...

Antalya / Muratpaşa Esra Tesettur

Tecrübeli ve tesettürlü satış elemanı aranmaktadır...

Antalya / Muratpaşa Elif Ithalat İhracat Ltd. Şti.

İthalat ihracat firmamıza Türkçe, Arapça, İngilizce bilen diksiyonu düzgün bayan calışma arkadaşları arıyoruz. En az Lise düzeyinde olmasi tercih sebebidir...

Antalya / Tümü ARDEN GIDA

Uluslararası düzeyde şubeleşerek büyümeye devam eden yerli markamız Arden Fried Chicken Antalya Kaleiçi Şubesi açılıyor. Büyüyen ailemize katılmak isteyen Mutfak Personelleri ve Kasiyerler alınacaktır. Genel Nitelikler; • En az ilköğretim mezunu, Tercihen liseyi bitirmiş, • Tercihe..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

Antalya / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ANTALYA-ALANYA-MANAVGAT 'da TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel ol..