Antalya Tümü İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Tümü
Antalya / Kemer Kütle Hotel

antalya kemer çıralıdaki otelimiz halklailişkileri iyi olan ve yabancı dil bilen yatılı kalacak bayan elaman alıncaktır..

Antalya / Muratpaşa Gül Tekstil

Firmamizda calisacak usta overlokcu ve düz makine kullanabilen elemanlar alınacaktır. Ev tekstili yapıyoruz. Makinayı seri kullanabilecek elemanlar. Ağırlıkta yaptığınız iş sandalye kılıfıdır. Ücret dolgundur..

Firmamız Bünyesinde: Bu ilanımızda klişeleri listelemek istemiyoruz. Bizim için kaç yıl ne yaptığınızın hiçbir önemi yok. Web sitelerimiz ve ürün tasarımlarımızla alakalı konularda: Yöneticimiz web hususlarına orta düzeyde hakimdir ve işi bilen birinin asla olma..

Antalya / Muratpaşa Ah-Ka Mekanik

Antalya merkez ofisimizde çalışacak deneyimli MİCRO muhasebe programını iyi derecede kullanabilen ( en önemli kriter ) İlgili bölümlerden mezun Uzun süre çalışmayı düşünen Ön Muhasebe alanında deneyimli, Alış satış faturaları,cari takibi ve çek takibi yapabilecek,..

Antalya / Muratpaşa Ankara Reklam

Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli, Dijital baskı makinelerinin kullanımında tecrübeli, teknik bilgi sahibi Renk ve malzeme bilgisine sahip, Tercihen Açıkhava reklamcılıkta tecrübeli, Takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, Antalya Muratpaşa civarında ikamet..

Antalya / Kepez Birteknik

varsakta makina uretimi konusunda faalyet gosteren firmamiza b sinifi surucu belgesi olan deneyimli sorumluluk alabilecek calosma arkadasi ariyoruz..

Antalya / Muratpaşa Exporoyal Hotel

Antalya şehir merkezi otelimizde gündüz çalışacak yabancı dil bilen tercihimiz bayan Resepsiyonist alınacaktır...

Antalya / Muratpaşa Üçgen Mutfak

FİRMAMIZ BUNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK UZERE DEPO GÖREVLİSİ ALINACAKTIR. GÖREVİ DEPO DUZENLEMEK GELEN MALI NIZAMI BİR ŞEKILDE İSTİFLEMEK ALINAN SİPARİŞ LİSTESİNİ HAZIRLAMAK DEPO TEMİZLİĞİNİ AKSATMAMAK. GÖNULLU ÇALIŞAK ARKADAŞLARA İHTİYAÇ VARDIR. İMKANLARIMIZ YEMEK+SSK+SERVİS..

Antalya / Kepez Semih Auto Yıkama

Oto yıkama yerimizde devamlı çalışmak üzere eleman aranmaktadır. Maaş + Prim + Sigorta..

Genel Nitelikler: Gözen HOLDING - Gözen Security Services bünyesinde istihdam edilmek üzere, - TC Vatandaşı, - Adli Sicil Kaydı bulunmayan, - E ya da B sınıfı ehliyete sahip, - Tercihen servis şoförlük tecrübesi olan, - Tercihen lise mezunu,..