Antalya İş İlanları

Şehir: Antalya

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Yaya Saha Temsilcisi (Yaya Merch) arayışındayız; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek, Reyon Tanzim teşhir çalışmaları yapacak,..

Antalya / Muratpaşa Yankı Ajans

Antalya'da otellerde çalışmak üzere GARSON - KOMİ alınacaktır...

Antalya / Muratpaşa Technoport

Lara civarında avm ve cadde de bulunan iletişim ve zuccaciye mağazalarımıza akşam dokuza kadar çalışabilecek ekip arkadaşları arıyoruz.....

Antalya / Alanya Gooogle Internet Cafe

4 kişilik ekibimiz de yer almak üzere sosyal medya platformları için video ve görüntülü içerik hazırlayabilecek ve web yazılım uzmanımızla birlikte koordineli çalışıp web sitelerin tasarımını yapacak web grafiker çalışma arkadaşı arıyoruz. Başka şehirlerden gelmek isteyen arkadaşlar için kalac..

Antalya / Alanya Gooogle Internet Cafe

4 kişilik sosyal medya ekibimiz de kendisinden istenilen web sitelerini oluşturup geliştirebilecek web tasarımcı aranmaktadır. Başka şehirlerden gelmek isteyen arkadaşlar için kalacak yer imkanını biz sağlayacağız. - İyi derecede Asp.Net MVC bilgi sahibi veya deneyimli,..

Antalya / Tümü Ekspress Temizlik Hizmetleri

Antalyada spor salonu projelerimizde çalışacak Bayan Temizlik Şefi aramaktayız...

Antalya / Muratpaşa Siyah Medya

PHP - CSS - MYSQL bilen, Back-end - Front-end kodlayabilen, Düzenli ve dinamik, ekip ile uyumlu çalışabilecek personel arıyoruz...

TIR ŞÖFORU alınacaktır. antalya ve manavgat bölgesinde içeçek ve andız su pınar su otel - market büfe restorant cafe gibi noktalara dağıtım yapmaktayız. ANTALYA KUMLUCA İLÇESİNDE BULUNAN ANDIZ SU FABRİKAMIZ- ANTALYA MERKEZ- MANAVGAT-ISPARTA BURDUR ARASINDA YOĞUN OLARAK ÇALIŞABİLECEK ADAYLAR ARAMAK..

Antalya / Muratpaşa Koçyiğit Gıda

GENEL NİTELİKLER : *SORUMLULUK ALABİLECEK;KENDİNE GÜVENEN İSTİKRARLI KARARLI NE İSTEDİGİNİ BİLEN *EN AZ LİSE MEZUNU (TERCİHEN MYO VE ÜNİVERSİTELERİN , BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK ,MUHASEBE BÖLÜMÜ MEZUNU) *ŞİRKET İLETİŞİM ARAÇLARINI ETKİN ŞEKİLDE KULLANABİLEN *DİKSİYONU..

Antalya / Alanya Hd Özel Güvenlik

Alanya bölgesinde otellerimizde çalışacak bay - bayan güvenlik personelleri alınacaktır.Lojman imkanı mevcuttur maaş asgari ücret üstüdür...