Antalya İş İlanları

Şehir: Antalya
Antalya / Muratpaşa Ankara Reklam

Reklam Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere; - Üniversite ve Liselerin ilgili bölümlerinden mezun, - Ön Muhasebe ve sekreterlik alanında tecrübe sahibi , - Ofis programlarını iyi düzeyde kullanabilen, - İletişim becerisi yüksek, öğrenmeye açık, diksiyonu düz..

Antalya / Alanya Otogar Çay Evi

Çay ocağına Bay - Bayan eleman alınacaktır. Sabah 08:00 iş başı, Öğlen 13.00 ile aksam 17.30 arası mola ve tekrar gece 22.00 ye kadar çalışma saatidir. İsteğe göre çalışma saatleri ayarlanabilir...

Antalya / Kepez Fatoş Kuaför

Kepez bölgesindeki bayan kuaförümüze bay bayan deneyimli elemanlar aranmaktadır...

Antalya / Konyaaltı New Town Diner

Liman'daki Fast Food Tarz Restaurant'ta çalışacak deneyimli / tecrübesiz şefler ve şef asistanları ... Genel Nitelikler: Benzer ve zincir restoranlarda şef veya yemek asistanı olarak çalıştı, Hijyen kurallarına dikkat, temiz ve titiz, Dışa bakan ve kişisel bakım..

Antalya / Alanya Kervansaray Restaurant

Temizlikçi ve meydancı aranıyor...

Antalya / Kepez Yeni Osmanlı Çay Bahcesi

İş yerimiz aile cay bahçesidir.Garson aramaktayız...

Antalya / Muratpaşa Yaşam Yapı

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK , PRENSİPLİ DİSİPLİNLİ ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM GÖSTERECEK, İNŞAAT İŞLERİYLE ALAKALI BİLGİSİ OLAN , PERSONEL ALINACAKTIR...

Antalya / Kepez toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

8 Daireli Apart Hotel'imize 1, 17 odalı Deluxe Boutique Hotel'imize 1 olmak üzere toplam 2 çalışma arkadaşı arayışındayız. Gerektiğinde birbirlerine destek vererek çalışacak, güleryüzlü ve dinamik, temizlik kimyasallarını daha önceden kullanmış ve otel deneyimli, tercihen housekeeping departmanında ..

Antalya / Alanya Çamyolu Cafe Bistro

YENİ AÇILAN CAFEMİZDE ÇALIŞACAK GARSON ARANMAKTADIR...