Antalya İş İlanları

Şehir: Antalya

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Antalya Direkt Satış Yetkilisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. · Kredi kartı, poz cihazı, otomatik ödeme talimatı, e-ekstre, bireysel ihtiyaç kredisi, vadeli&vadesi..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

Antalya / Manavgat Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisi..

Firmamız Bünyesinde Çalıştırılmak üzere; Grafik bölümüne, Coreldraw ve Photoshop bilen çalışma arkadaşları aramaktayız. Gerçekten işe ihtiyacı olan sorumluluk sahibi kişiler aranmaktadır...

Antalya / Kepez Udec Telekom A. Ş.

Şirketimizde ofis işlerinde çalışacak en az lise mezunu, office programlarına hakim bay / bayan personel alınacaktır...

MEZBAHANEMİZE TECRÜBELİ BÜYÜK BAŞ-KÜÇÜK BAŞ HAYVAN KESİMİNDEN ANLAYAN KASAPLAR ARANMAKTADIR. -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliğini tamamlamış - Görünümüne ve hijyene özen gösteren, - Güleryüzlü, dikkatli, disiplinli ve dinamik..

Antalya / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Gıda firmasında lider müşterimiz için görevlendirilmek üzere, ( Merchandiser Tanzim Teşhir ) pozisyonu için Yaya gezici, Bay ve Bayan adaylar aranmaktadır. Verilen rut dahilin de düzenli mağaza ziyaretlerinde bulunmak, Yetkililerin vermiş olduğu planın uygulanmasını ..

Antalya / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Antalya / Tümü Lufthansa InTouch

Willst Du flexibel und bequem von zu Hause aus arbeiten? Möchtest Du lange Anfahrtszeiten zur Arbeit vermeiden? nHast du Freude daran, Kunden in ihrer Reiseplanung an die unterschiedlichsten Orte der Welt zu unterstützen und zu beraten? Dann werde Teil unseres Teams und verhelfe unseren Passagieren ..

Antalya / Kepez Ada Group

Beyaz eşya ustası Klima ustası aranmaktadır. Ehliyetli aktif araç kullanabilen tercihimizdir...