Antalya İş İlanları

Şehir: Antalya
Antalya / Kepez Sam Bilim Akademi

Bilgisayarlı muhasebe ile ilgili programlara hakim, özellikle logo netsis konusunda uzman eğitmen aranmaktadır...

Antalya / Muratpaşa GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ

GÖZEN GÜVENLİK ANTALYA HAVALİMANI Güvenlik Kimlik Kartı Olan ???? ( Uçak Özel Güvenlik) Bay ve Bayan Güvenlik Personeli Alımlarımız başladı. ANTALYA HAVALIMANI servis güzergahları ; ✔UNCALİ ✔MURATPAŞA ✔ERENKÖY..

Antalya / Serik TAVUK DÜNYASI

ANTALYA SERİK KADRİYE MAHALLESİ LAND OF ANTALYA DA AÇILACAK OLAN TAVUK DÜNYASI MERKEZ ŞUBESİ İÇİN ULAŞIM SORUNU OLMAYAN RESTAURANT SEKTÖRÜNDE TECRÜBESİ OLAN YÖNETİCİLER ALINACAKTIR . BAŞVURULAR TAMAMLANINCA GÖRÜŞMELER TARAFIMIZDAN BELİRLENEN ZAMANDA YÜZYÜZE YAPILACAKTIR.....

Antalya / Serik TAVUK DÜNYASI

ANTALYA SERİK KADRİYE MAHALLESİ LAND OF ANTALYA DA AÇILACAK OLAN TAVUK DÜNYASI MERKEZ ŞUBESİ İÇİN ULAŞIM SORUNU OLMAYAN GARSON VE KOMİ LER ALINACAKTIR.. MÜRAACATLAR TAMAMLANINCA GÖRÜŞMELER YÜZYÜZE YAPILACAKTIR.....

Antalya / Serik TAVUK DÜNYASI

ANTALYA SERİK KADRİYE MAHALLESİ LAND OF ANTALYA DA AÇILACAK OLAN TAVUK DÜNYASI MERKEZ ŞUBESİ İÇİN ÜRETİM TESİSLERİMİZDE MARİNASYONU YAPILMIŞ BEYAZ VE KIRMIZI ETTEN OLUŞAN HAZIR ÜRÜNLERİMİZİN PİŞİRMESİNİ YAPACAK ULAŞIM SORUNU OLMAYAN PİŞİRİCİLER ALINACAKTIR.. BAŞVURULAR TAMAMLANINCA GÖRÜŞMELER YÜ..

Polistren – Extrude kartonpiyer,dış cephe dekorasyon ve yalıtım ürünleri imalatında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere dış ticaret sorumlusu alınacaktır. Aranan Özellikler *Çok iyi derecede İngilizce ve arapça konuşabilen ve yazabilen, ticari yazışma diline hakim..

Antalya / Kepez Antsaş A. Ş

Şirketimizde projelerimize kendi bilgi birikimini ve hayal gücünü en iyi şekilde yansıtabilecek, Farklı ve Özgün yaratıcı çalışmalar ile farklılık kazandırabileceğine inanan, Profesyonel 3ds Max Programı Kullanabilen, İleri düzey Vray bilgisi olan, Sorumluluk Alabilen,..

Antalya / Manavgat Kanz Manavgat

Deneyimli diksiyonu düzgün ,müşteri ilişkileri kuvvetli kendine güvenen bayan satış danışmanları alınacaktır...

Antalya / Muratpaşa Erbaşlar İletişim

ÇAĞRI MERKEZİMİZE DİKSİYONU DÜZGÜN BİLGİSAYARDAN ANLAYAN TECRÜBELİ / TECRÜBESİZ 20 - 40 YAŞ ARASI BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. MAAŞ+SSK+YEMEK+PİRİM ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ SABAH 10:00 AKŞAM 19:00 HAFTA SONU CUMARTESİ 12:00/19:00..

Antalya / Manavgat Belen Pen

PVC Alüminyum Doğrama Ustası / Kalfası / Çırağı aranmaktadır. İyi maaş verilecek olup kalacak yer bulunmamaktadır...