Balıkesir İş İlanları

Şehir: Balıkesir
Balıkesir / Tümü Günfar İnşaat

EHLİYETİ OLAN. TIR ŞÖFÖRÜ Bursa, İzmir ve İzmit şantiyelerimizde çalışacak. Bursa’ da ikamet edenler için servisimiz mevcuttur. ( Acemler – Dik Kaldırım – Beşevler – Çalı- Esentepe – Emek ) Şantiyelerimizde kalacak yer imkanımız vardır. Aranan Belgeler: ..

Balıkesir Ayvalık'da faaliyet gösteren topraksız tarım seramızda üretimde yer alacak ve tarımsal faaliyetlerde çalışacak tercihen bitki besleme, domates üreticiliği, sera naylon örtüleri hakkında bilgili ve tecrübeli, -Öğrenmeye açık, tarım sektöründeki gelişmeleri ve teknolojileri taki..

Balıkesir / Bandırma Detay Bilisim

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; Teknoloji konularında bilgi sahibi Satış Temsilcisi alınacaktır...

Balıkesir / Bandırma Detay Bilisim

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; cep telefonu konusunda tecrübeli veya yetiştirilmek üzere Teknik Servis Uzmanları alınacaktır...

Balıkesir / Merkez İhlas Pazarlama

İhlas Pazarlama' da çalışacak, doblo tarzı kendi aracı olan ve kendi aracı ile çalışacak şoför aranmaktadır...

İş Tanımı - Toplanan bilginin temsil yeteneği olabilmesi için anketi proje talimatlarına uygun gerçekleştirmek, - Proje bazında hedeflere ulaşmak için, aldığı eğitimler doğrultusunda doğru kişiden doğru bilgiyi almak, - İyi bir izlenim bırakmak ve anke..

Balıkesir / Tümü sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. Aşçı yardımcısı Tercihen erkek Balıkesirde ikamet eden Haccp uygulamalarını bilen / uygulayabilecek irtibat :90 549 745 75 24..

Balıkesir / Bandırma Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Bursa Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Balıkesir/Bandırma İlçesinde ki şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen..

Balıkesir / Bandırma Ban. Gıda. Mob. San. Tic. Ltd. Sti

Liman avm banet ızgara da mutfak bölümünde görev alacak; et kesme,köfte basma,tava yemekleri yapımına eli yatkın,ızgara yapabilecek 2 personel aramaktayiz...

Balıkesir / Tümü ARF GROUP

Balıkeir Organize Sanayi bölgesinde bulunan Lojistik depomuzda ; El Terminali ile Koli bazlı siparişlerin toplama peronlarında toplanarak hazırlanması, paletlenmesi, strechlenerek sevk edilecek hale getirilmesi işlerinde çalışacak, 18 - 40 Yaş arası bay personeller, S..