Balıkesir İş İlanları

Şehir: Balıkesir
Balıkesir / Tümü Reis Oğlu Denizcilik

REİS OĞLU DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak vasıfsız elemanlar alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE 2500-3500 DOLAR ..

Balıkesir / Edremit Pizza Pizza

Türkiye'nin en büyük yerli pizza zinciri Pizza Pizza' nın Çeşme ve Balıkesir-Edremit şubelerinde çalışacak bay- bayan garson aranmaktadır. **Çeşme Şubemizde Bay personel için kalacak yer imkanı mevcuttur. Diksiyonu düzgün, Prezantabl, Esnek çalışabilen, En..

Balıkesir / Edremit Uygar Gayrimenkul Danışmanlık

SEKTÖRDE DENEYİMLİ VEYA DENEYİMSİZ DİKSİYONU DÜZGÜN VE GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ İLETİŞİM BECERİSİ YÜKSEK BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ..

Balıkesir / Edremit Pizza Pizza

Türkiye'nin en büyük yerli pizza markası Pizza Pizza'nın İzmir-Çeşme ve Balıkesir-Edremit şubelerinde istihdam edilmek üzere, sektörde tecrübeli müdürler ve tecrübeli/tecrübesiz müdür yardımcıları aranmaktadır. **Çeşme şubemizde misafirhane imkanı bulunmaktadır. *Takım çalı..

Balıkesir / Edremit Pizza Pizza

Pizza Pizza Çeşme ve Edremit-akçay Şubemizde çalışacak Tecrübeli-Tecrübesiz Pizza Ustası aranmaktadır. Maaş+Ssk+Yemek *Kalacak Yerimiz Mevcuttur...

Balıkesir / Edremit Mcdonald's
Balıkesir / Edremit Pizza Pizza

Pizza Pizza Çeşme ve edremit-akçay Şubelerimizde Çalışacak A2 Ehliyetli Kurye Alınacaktır.. -Maaş+SSK+Yemek *Kalacak Yerimiz Mevcuttur..

Balıkesir / Edremit Pizza Pizza

Pizza Pizza Çeşme Şubemizde çalışacak Tecrübeli-Tecrübesiz Pizza Ustası aranmaktadır. Maaş+Ssk+Yemek *Kalacak Yerimiz Mevcuttur...

Balıkesir / Tümü ÇETMEN MAĞAZALARI A.Ş.

Çetmen Mağazaları A.Ş. 33 mağazasıyla müşterilerine kaliteli ürün anlayışı ile güler yüzlü hizmet vermeye devam etmektedir. İnsan İlişkilerinde başarılı olmak Ekip çalışmasına uyum sağlamak Güler yüzlü olmak Dış görünüşe önem vermek Mobilya,Beyazeşya,tv,Bilgisaya..

Balıkesir / Edremit Hotel Santana Life

Firmamız bünyesinde çalışacak Kat hizmetlerinde titiz personel alınacaktır..