Balıkesir İş İlanları

Şehir: Balıkesir

çeşitli konularda verilen eğitim neticesinde anket yapabilecek saha elemanı aranıyor . part time çalışma şansı mevcut..

Balıkesir / Tümü QNB Finansbank

İş Tanımı Bankacılık tüzel ürünlerinin (pos, vadekart vs...) SAHADA AKTİF SATIŞINI gerçekleştirecek, aşağıdaki özelliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler: -En az lise mezunu veya devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi, -..

Balıkesir / Burhaniye HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Çocuk Bezi Sektöründe lider müşterimizin Edremit,Akçay,Altınoluk,Burhaniye ve Ayvalık bölgesinden sor..

Balıkesir / Merkez Damla Süt

Balıkesir/Gökçeyazı Beldesinde Süt Toplama Merkezimizde 20-40 yaş aralığında süt toplama işi yapabilecek Pazarlama elemanlarına ihtiyaçımız vardır ...

Balıkesir / Ayvalık Aras Kozmetik

Ayvalık'ta Aras Kozmetik Kuaför Salonunda çalışacak bayan güzellik uzmanı aranmaktadır..

Balıkesir / Tümü QNB Finansbank

Şirket / İş Tanımı Enpara.com, Finansbank'ın sunduğu, Türkiye'nin ilk ve tek dijital bankacılık hizmetidir. Standart bankacılık uygulamalarından farklı olarak Enpara.com'da fiziksel şubeler yerine internet bankacılığı, mobil bankacılık, telefon bankacılığı ve ATM’ler var. Eğer siz de ge..

Balıkesir / Bandırma Bursa Kebap Evi

Türkiye genelinde 33 ilde 65 şube ile hizmet veren BURSA KEBAP EVİ Restoranlarının BALIKESİR BANDIRMA şubesinde çalışacak tecrübeli USTABAŞI arayışımız bulunmaktadır. Şubelerimizde çalışacak, Mesleki bilgi, beceri ve tecrübeye sahip, Ekibinin genel görünüş, kişisel temizlik ..

Mutfak tezgahı Üretimi ve montajindan anlayan ustalar alınacaktır...

Balıkesir / Bandırma Trafic Hasar Ve Danışmanlık

Trafik Kazası geçirmiş olan mağdurlara Danışmanlık hizmeti veren Firmamızda ofis içi ve sahada danışmanlık hizmeti yapabilecek çalışma arkadaşları aramaktayız. -En az lise mezunu -Prezantabl, ikna kabiliyeti yüksek -Temsil yeteneğine sahip -Bulunduğu ikamette ve çevr..

Balıkesir / Edremit Alp Marine

firmamız bünyesinde pazarlama ve dağıtım ağında çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacaktır.asgeri ücret +prim verilecektir.detaylı bilgi ön görüşmede verilecektir...