Bolu İş İlanları

Şehir: Bolu

Dil Kursumuza çocuklarla iletişimi iyi İngilizce öğretmenleri alınacaktır...

Bolu / Merkez WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Batı Karadeniz bölgesine hakim, Tercihen Züccaciye ve Elektrik sektöründe en az 5 yıl satış ve pazarlama deneyimli seyehat engeli olmayan bay elemanlar alınacaktır. Maaş+pirim+sgk+yemek..

Bolu / Merkez Baytimur İnşaat

ALT YAPI İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN BOLU DSİ TAŞKIN KORUMA ŞANTİYESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; Dozer Operatörlük Belgesine sahip olan, En az 2 yıllık tecrübeye sahip, Bolu şantiyemizde ikamet edebilecek, Şantiye koşullarına uyum sağlayabilecek,..

Bolu / Merkez Deniz Elektrik

1994 YILINDAN ITİBAREN FALİYET GÖSTERMEKTE OLUP SANAYİ TİPİ MUTFAK MALZEMELERİ SATIŞI YAPMAKTAYIZ. SATIŞLA İLGİLENEBİLECEK MUHASEBE BİLGİSİ OLAN PERSONELE İHTİYACIMIZ VARDIR...

Bolu / Gerede Sukay

TİCARET LİSESİ 2 YILLIK VEYA 4 YILLIK TECRÜBELİ OFİS ARAÇLARINI KULLANABİLEN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR . EHLİYETLİ OLANLAR TERCİH EDİLİR İLETİŞİM : 506 598 93 56 - 532 366 76 85..

Bolu / Gerede Sukay

MESLEK LİSESİ, 2 YILLIK VEYA 4 YILLIK YÜKSEK OKUL MEZUNU ÜRETİMDE ÇALIŞACAK MEKANİKÇİ , KAYANKÇI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANACAKTIR. EHLİYETLİ OLMASI TERCİH EDİLİR. İLETİŞİM : 506 598 93 56 - 532 366 76 85..

Bolu / Merkez Akdağ Çiftliği

*Şehir merkezine yakın Hindi çiftliğinde tam zamanlı çalışıp hindilerin ve çiftliğin bakımını yapacak, *Erkek, *T.C. vatandaşı, *22-32 yaşları arasında, *Evli, *Ailesi ile çiftlik yerleşkesinde ki lojmanda ikamet edecek, *En az ilköğretim mezunu, *B sınıfı a..

Bolu / Merkez Tunnel Kundura

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; deneyimli genel satış sorumlu alınacaktır...

Bolu / Tümü Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Vardiya Müdürü olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's Restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elinde!..