Bolu İş İlanları

Şehir: Bolu

Spa departmanında Spa merkezine gelen misafirlerle ilgilenmek , Turizm ve otelcilik sektöründe tecrübeli Prezantabl Takım çalışmasına yatkın, Öğrenmeye açık olan eğitime önem veren Diksiyonu düzgün, prezantabl, dış görünümüne ve kişisel hijyene özen gösteren sgk + ..

Bolu / Merkez Deniz Elektrik

1994 YILINDAN ITİBAREN FALİYET GÖSTEREN FİRMAYIZ MUHASSEBE BİLGİSİ OLAN SATIŞLADA İLGİLENEBİLECEK PERSONELE İHTİYACIMIZ VAR SANAYİ TİPİ MUTFAK MALZEMELERİ SATIŞI YAPMAKTAYIZ TŞK...

Bolu / Tümü Mass Direct

YER: BOLU BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edece..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..

Bolu / Merkez Akdağ Çiftliği

Hindi Besi Çiftliğinde çalışacak, askerlik hizmetini yapmış, evli, ailesi ile çiftlik yerleşkesinde ikamet edecek, tecrübeli tecrübesiz erkek beden işçisi aranmaktadır. Maaş, sigorta, kaloriferli lojman, elektrik, su, araç imkanları sağlanacaktır...

Bolu / Tümü Carpedu Bilişim

Web Yazılım Uzmanı Back-End Developer; - Python, Ajax, Postgresql, Node.js konularına hakim. Nesne Tabanlı Programlama konusunda deneyimli. - Python Django veya Flask frameworklerinden biriyle proje geliştirme tecrübesine sahip. - SVN, CVS, Git vb yazılım kod p..

Bolu / Tümü Gratis

İş Açıklaması Bolu'da mevcut olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir şekilde..

BOLU' DA BULUNAN HIGHWAY OUTLET AVM DE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR...

Bolu / Merkez Bozkurt Asansör

BOLU ŞUBEMİZDE ÇALIŞACAK ASANSÖR BAKIMI , ONARIMI VE REVİZYON İŞLERİNİ YÜRÜTECEK HERHANGİ BİR SAĞLIK ENGELİ BULUNMAYAN ÇALIŞKAN ELEMANLARA İHTİYACIMIZ VAR. ŞİRKETİMİZ 25 YILI AŞKIN SÜREDİR FAALİYET GÖSTEREN ANKARA MERKEZLİ , BOLU VE DÜZCE ŞUBELİ KAPSAMLI BİR FİRMADIR. MAAŞ, SİGORTA VE ÇA..