Bolu İş İlanları

Şehir: Bolu

İş Açıklaması -Highway Bolu Avm Çadır Günleri için Dönemsel Satış Destek Elemanı arayışımız mevcuttur. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -Öğrenmeye ve gelişime açık -Mağazacılıkta kariyer yapmayı hedefleyen -Dış görünüş ve kişisel imajına özen göstere..

Bolu / Mudurnu Ertaş Ltd Şti

Şirketimize 12-5 arası çalışma saatlerinde çalışacak micro programını ve fatura kesmeyi bilen deneyimli eleman aranmaktadır...

Bolu / Mengen Lucky Deer

Mengen'de bulunan firmamıza bayan mutfak ve temizlik işlerine bakabilecek eleman aranmaktadır...

Bolu / Tümü Carpedu Bilişim

Web Yazılım Uzmanı Back-End Developer; - Python, Ajax, Postgresql, Node.js konularına hakim. Nesne Tabanlı Programlama konusunda deneyimli. - Python Django veya Flask frameworklerinden biriyle proje geliştirme tecrübesine sahip. - SVN, CVS, Git vb yazılım kod p..

İş Açıklaması Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve A..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..

Bolu / Tümü ARDEN GIDA

Bolu/Abant Şubemiz için, Cafe / Restaurantımız da çalışacak aşağıda yazılı pozisyonlarda personel alınacaktır. -BULAŞIKÇI -AHÇI YARDIMCISI -SICAKÇI -SOĞUKÇU -IZGARACI -PİZZACI -MAKARNACI -PİDE USATASI(KONYA İÇİN ÖZELLİKLE) -KOMİ ..

Bolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere,yıl sonuna kadar genellikle her hafta sonu gerçekleşecek olan spor etkinliklerinde görev almak üzere takım arkadaşları aramaktayız. Günlük 8 saat çalışma , sgk, ücret ,yol ,yemek firmamız tarafından karşılanacaktır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü g..

Bolu / Merkez Çevre Kalite Osgb

• En az (A,B,C) sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasına sahip • İyi derecede bilgisayar ve MS Office bilgisi olan • Analitik düşünebilen, çözüm odaklı • Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde kuvvetli • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ..

İş TanımıRADYOLOJİ TEKNİSYENİ&TEKNİKERİAranan Nitelikler* KONUSUNDA DENEYİMLİ * KENDİNE GÜVENEN * BOLUDA İKAMET EDECEK (BEKARLARA LOJMAN VARDIR)    RADYOLOJİ TEKNİSYENİ & TEKNİKERİ..