Bolu İş İlanları

Şehir: Bolu
Bolu / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak vasıflı vasıfsız alınacaktır. GÜVERTE BÖLÜMÜNE: GEMİCİ VE VASIFSIZ PERSONELLER Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 ..

İşin Detayı Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ..

Bolu / Merkez Özalan Metal

Goodyear lastik bayisinde çalışmak üzere servis ustası alınacaktır. Dolgun ücret verilecektir. Aranan kriterler; Tüm araçların rot ayarını yapabilen, Jant düzeltme yapabilen, Far ayarı yapabilen, Sökme takma ve balans yapabilen Askerliğini yapmış. En ..

İş Açıklaması Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve A..

Bolu / Merkez Bms Group

Bolu Higway AVM içerisinde bulunan Mağazamız için her sabah 10:00/12:00 arası 2 saat çalışabilecek deneyimli temizlik personeli alınacaktır. Bu ilana başvurduğunuzu mutlak belirtiniz.( Bolu Mağaza Temizliği ) belirtilmeyen başvurular geçersiz olarak değerlendirilecektir. ..

Bolu / Merkez Dedeoğlu Ayakkabı

BOLU ANTALYA VE KÜTAHYA MERKEZDE BULUNAN İSMİ FULLA OLAN MAĞAZAMIZDA AYAKKABI REYONUNDA TECRÜBELİ BAY BAYAN PERSONEL İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR ...

Bolu / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Bolu göynükte çalışmak üzere mobilya imalat ve montaj Ustası ve kalfası aranıyor.maaş+ssk+ mesai..

Bolu / Merkez Çevre Kalite Osgb

• En az (A,B,C) sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasına sahip • İyi derecede bilgisayar ve MS Office bilgisi olan • Analitik düşünebilen, çözüm odaklı • Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde kuvvetli • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış • Tercihen (B..

Bolu / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+SGK+170 TL yol ..