Bursa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Danışmanı
Bursa / Tümü Emire Group

* Emlak ve Satış konusunda deneyimli, * Ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen, * Müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilecek ve kurumsal iletişim becerisine sahip, * Dinamik, diksiyonu düzgün ve prezantabl, * İletişim becerisi ve kişisel motivasyonu yüksek, *..

Bursa / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorlandığı alanlarda hizmet ihtiyaçlarını güvenle outsource edebilen sektörün öncü firmalar..

Bursa / Osmangazi Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..

Bursa / Nilüfer Ridade Tuvid Tekstil

BURSA FSM Bulvarındaki mağazamız için Satış Danışmanı alınacaktır. * Hazır giyim sektöründe satış konusunda tecrübeli, * İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği güçlü, * Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Müşteri odaklı çalışabilen ve sunum becerileri güçlü..

Bursa / Yıldırım Ahzen Giyim

Yıldırım Selçukbey caddesinde faliyet gösteren Bayan Giyim Mağazamızda aşağıdaki niteliklere sahip satış danışmanları aramaktayız; Bayan Giyim sektöründe en az 1 yıl deneyimli, Mağazacılığı kendine meslek olarak seçmiş, Enerjisi, özgüveni ve iletişim becerileri ile markamızı..

50 yıldır gayrimenkul inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimize ideali ve vizyonu olan yetiştirilmek üzere emlak danışmanı elemanlar ve takım arkadaşları arıyoruz. TERCİHEN EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ (BEYLER İÇİN) KENDİNE GÜVENEN DÜRÜST..

Bursa / Nilüfer Özgür Moda

özlücede bulunmakta olan bayan giyim magzamızda çalıştırılmak üzere güler yüzlü bakımlı enerjik bayan calışma arkadaşları aranmaktadır...

Bursa / Osmangazi Vetraco Group İletişim

Satış Temsilcisi: Deneyimli Uzman Kadrosu İle Hızla Büyümekte Olan Çağrı Merkezimizin BOSTANCI / ESKİŞEHİR / İZMİT / YALOVA / BURSA / ADAPAZARI ve ANKARA şubelerimiz için; Yüksek Gelir ve Kariyer Hedefleyen Deneyimli Veya Yetiştirilmek Üzere Almanca Bilen Takım Arkadaşları Arıyoruz...

Bursa / Osmangazi İndivani Yatak

-İkna kabiliyeti yüksek, diksiyonu düzgün -Prezentabl , İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim yeteneğine sahip -Mağazamızda görevlendirilmek üzere ÜNİVERSİTE MEZUNU -Güler yüzlü ve dış görünüşüne önem veren, -Mağazacılık çalışma saatlerine uyabilecek, -Erkek adaylar ..

Bursa / Osmangazi WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..