Bursa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Danışmanı
Bursa / Osmangazi Eggetur

SEYAHAT ACENTAMIZDA ÇALIŞAK DENEYİMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ...

Bursa / Nilüfer Aşorka Elektronik

ALAADDİN BEY MAH.624. SOK. İZMİR YOLU 7. KM DE TEKNİK OTO YANINDA BULUNAN ŞİRKETİMİZE AVİZE VE AYDINLATMA GRUBU İÇİN SATIŞ VE PAZARLAMA ALANIN DA VE SAHADA ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 3 YIL DENEYİMİ OLAN PERSONELE İHTİYACIMIZ VARDIR.İLGİLENENLERİN ACİL BAŞVURUSUNU BEKLEMEKTEYİZ...

Bursa / Tümü Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz beyaz eşya, ankastre ve küçük ev aletleri sektöründeki markalara; * İlgili marka ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabilecek, * Mağazacılık ve dayanıklı tüketim malları sektöründe tercihen tecrübeli veya yetiştirilmeye açık * Satış ve müş..

. Çanakkale merkez, Çan, Biga ,Bursa ve Balıkesir mağazalarımızda görevlendirmek üzere; . Satış konusunda minimum 1 yıl deneyimli, . Askerlik görevini tamamlamış yada muaf, . Satış Konusunda Yetenekli, . Perakende Sektöründe Kariyer Hedefi Olan, . Takım Çalışmasına Yatk..

Bursa / Tümü HALKA GRUP

KOZMETİK SEKTÖRÜNDE LİDER MÜŞTERİMİZ İÇİN ; BURSA’da YER ALAN MAĞAZAMIZDA KOZMETİK SATIŞI YAPACAK ARKADAŞLAR ARIYORUZ. İŞİN TANIMI Kozmetik sektöründe lider müşterimiz için Bursa ‘da görevlendirilmek üzere, . • Müşteriye ürünler hakkında bilgi verecek, • Alterna..

Bursa / Tümü OLGAR Şirketler Grubu

GENEL NİTELİKLER Bursa'da yeni açılalacak olan, OLGAR Şirketler Grubu'nun, outdoor ve ekstrem sporlara ait birçok büyük markayı bünyesinde bulunduran, tekstil ve ekipmanların satışını yapan SPX Mağazaları ile yine birçok büyük markayı bünyesinde bulunduran "lifestyle" konseptli ROUTEFIE..

Bursa / Yıldırım Tekin Mobilya

tercihen mobilya satış, tecrübesi olan. e ticaret elemanı,magaza ve internette satış temsilciligi yapabilcek, gırafiker tecrübesi olan tercih sebebidir, not tatil günü hafta içidir..

Bursa / Tümü Ninovaturturizm

PENGUEN İTHALAT FİRMASI ADINA TELEFON AKSESUARLARI ÜZERİNE TÜRKİYE GENELİ TOPTAN SATIŞ YAPAN FİRMAMIZA HER İLDE 23-35 YAŞLARI ARASINDA PARTTİME FULL TİME ÇALIŞACAK BAY TANITIM SATIŞ ELEMANI ALINACAKTIR ...

Bursa / Nilüfer Ridade Tuvid Tekstil

* Hazır giyim sektöründe satış konusunda tecrübeli, * İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, *Müşteri odaklı çalışabilen, * Diksiyonu düzgün, *Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, *Dış görünümüne özen gösteren, *Bursa'da ikamet eden ( Nilüfer Fsm B..

Bursa / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına BURSA Bölgesinde görevlendirilmek üzere, • Mağazada sa..