Bursa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Danışmanı
Bursa / Nilüfer Özçeliksan İnşaat

satış ve pazarlama konusunda deneyimli veya deneyimsiz giyimine özen gösteren diksiyonu düzgün ekip çalışmasına uyumlu olucak yenilikçi çalışma saatlerinde gereğinde esnek olabilicek hafta sonları çalışacak en az lise mezunu bayan personel alınacaktır. maaş harici prim verilecektir...

Bursa / Nilüfer Sanat Dünyası

-En az Ticaret Lisesi mezunu -Ön muhasebe ve satış deneyimi olan -Tercihen Eta, Naviginine muhasebe programlarına hakim; Excel ve Word programlarını kullanabilen, - Satış işlemlerini yürüten, bunlarla ilgili belgeleri düzenleyen, - Müşterilerlerden gelen telefonlarda talep..

Teknoloji market noktalarında 1 ay boyunca sürecek olan elektrik süpürgesi markamızın satış reyonunda görevlendirilmek üzere satış deneyimi mevcut,beyaz eşya ve dayanıklı tüketim ürünleri projelerinde çalışmış ,ikili ilişkileri kuvvetli dönemsel bay / bayan satış danışmanları aranmaktadır. ..

Bursa / Tümü ALLİANZ SİGORTA

Genel nitelikler: • 4 yıllık üniversite mezunu veya 2 yıllık Sigortacılık MYO mezunu • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli • Kariyerini aktif satış üzerine kurmayı ve bu alanda uzmanlaşmayı hedefleyen • Yoğun çalışma temposunu en..

Bursa / Nilüfer İndivani Yatak

İndivani Hakkında : İndivani İNDİVANİ yatak üretiminde en kaliteli hammaddeleri kullanan, insan sağlığına zararlı madde ve materyaller kullanmayan, yatakla ilgili dünya standartlarındaki sertifikalara sahip olan sektörde öncü bir firmadır. Kişiye özel yani her yaşa, boya ve..

Devlet tarafından sağlanan İŞ-KUR İşbaşı Eğitim Programı sürecinde kadromuza dahil edilmek üzere; İş hayatına yeni başlayacak arkadaşlar için Pozitera Akademi bünyesinde ,Dayanıklı Tüketim Malları ve Beyaz Eşya sektöründe faaliyet gösteren dünya lideri müşterilerimizin, zincir teknoloji..

* SATIŞ PAZARLAMA KONUSUNDA DENEYİMLİ * İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK * HEDEF ODAKLI ÇALIŞACAK * 20 - 35 YAŞ ARASI BAYAN..

Bursa / Nilüfer Ridade Tuvid Tekstil

* Hazır giyim sektöründe satış konusunda tecrübeli, * İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, *Müşteri odaklı çalışabilen, * Diksiyonu düzgün, *Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, *Dış görünümüne özen gösteren, *Bursa'da ikamet eden ( Nilüfer Fsm..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

Kurumsal firmamızda çalışmak üzere; - BURSA'da ikamet eden - Diksiyonu düzgün - Prezantabl - Önlisans / Lisans Mezunu - Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek - Portföy oluşturma ve satış konusunda tecrübeli ve istekli - İkna kabiliyeti yüksek..

Bursa / Nilüfer Erc Kırtasiye

Görsel Sanatlar ve Resim Bölümü Mezunu , Sanatsal Ürün Bilgisi Olan, Diksiyonu Düzgün , Kendine Güvenen, İkili İlişkileri Kuvvetli..