Bursa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Danışmanı
Bursa / Nilüfer İsticlal Ltd. Şti.

Mdf ve lake boyalı bebek ve genç odası mobilyası satışı yaptığımız mağazalarımızda çalışacak deneyimli satış danışmanları alınacaktır. Sadece online başvurular kabul edilecektir...

Devlet tarafından sağlanan İŞ-KUR İşbaşı Eğitim Programı sürecinde kadromuza dahil edilmek üzere; SON 6 AY İÇERİSİNDE SGK GİRİŞİ OLMAYAN & YENİ MEZUN ADAYLAR BAŞVURU YAPABİLİR. İş hayatına yeni başlayacak arkadaşlar için Pozitera Akademi bünyesinde ,Dayanıklı ..

Bursa / Osmangazi Çetintaş Reklam

PAZARLAMA KONUSUNDA EN İYİLERİNDENİM Mİ DİYORSUN. İŞTE FIRSAT.... YÜKSEK KAZANÇLAR İLE ÇOK RENKLİ ÇALIŞMA İMKANINI SUNMAKTAYIZ. ADAYLARDAN TEK ŞARTIMIZ TECRÜBELİ OLMALARI VE KENDİNE HAS ÖZEL ARACI OLMASI. İŞİNİZ HAZIR. CV nizde DETAYLI ÖZGEÇMİŞİNİZ SİZLERE AVANTAJ SAĞLIYACAKTIR...

Bursa / Tümü Royal İlaç

İşin Detayı Uluslararası şirketlerle işbirliği içinde olan firmamızda; ürün tanıtımı, sipariş alma, müşteri takibi gibi pazarlama ve satış organizasyonlarında görev yapacak yetenekli elemanlara ihtiyaç vardır. Adaylardan yukarıda belirtilen Bursa, Balıkesir veya Kayseri illerinde..

Bursa / Osmangazi Tekyıldız Otomotiv

SUZUKİ motosiklet Bursa Bölge Bayiliği yapmakta olan firmamıza - MAĞAZA SATIŞ PERSONELİ ( BAY-BAYAN) Aranan Nitelikler ; -25-40 yaş arası erkek adaylar askerlik görevini yapmış (tecilliler alınmamaktadır), -ikna kabiliyeti yüksek, -Giyimine özen gösteren, -O..

Bursa / Tümü Badehu Bilişim

Web Site - Web Tasarım sektöründe faaliyet gösteren firmamıza sahada görevlendirmek üzere uzun vadeli "Satış Temsilcisi" alınacaktır. - 20-40 yaş arası - Pazarlama hakkında eğitim almış, kendisini geliştirmiş, teknik bilgiye - yaklaşımlara hakim - Disiplinli - Online ..

Bursa / Tümü Ridade Tuvid Tekstil

*En az lise mezunu, *Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az 2 yıl tecrübesi olan, *Sonuç odaklı, *Günlük , aylık ve dönemsel satış hedeflerini gerçekleştirecek, *Satış konusunda kendine güvenen, *İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, *Müşteri odaklı..

Bursa / Osmangazi İlketel - Vodafone Store

Mağaza Satış Danışmanı Personel Sayısı : 2 Dünyanın lider GSM operatörü VODAFONE' un mağaza satış kanalı olan İlketel bünyesinde tam zamanlı olarak satış kadrosunda yer alacak takım arkadaşları aramaktayız. Satış Danışmanı pozisyonunda aradığımız nitelikler: ..

Bursa / Nilüfer İsticlal Ltd. Şti.

İsticlal Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.İsticlal Ltd. Şti. Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı (İşbaşı Eğitim Programı ilanlarına göz atabilirsiniz.Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. Satış Danışmanı (İşbaşı Eği..