Bursa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Danışmanı

. Çanakkale merkez, Çan, Biga ,Bursa ve Balıkesir mağazalarımızda görevlendirmek üzere; . Satış konusunda minimum 1 yıl deneyimli, . Askerlik görevini tamamlamış yada muaf, . Satış Konusunda Yetenekli, . Perakende Sektöründe Kariyer Hedefi Olan, . Takım Çalışmasına Yatk..

Bursa / Yıldırım Yıldırım İletişim

SAHADA DAHA ÖNCE BU İŞİ YAPMIŞ TECRÜBELİ ARKADAŞLAR ALINACAKTIR MAAŞ + YOL + SSK + PRİM MEVCUTTUR..

Bursa / Nilüfer Duayen A. Ş.

Aranan Özelikler; *Saha Satış konusunda en az 1 yıl deneyimli, *Prezentabl, *Sahada çalışmayı seven, *Dinamik, motivasyonu yüksek, *Diksiyonu düzgün, *İkna kabiliyeti yüksek, *İletişimi kuvvetli, *40 yaşını aşmamış, *Aktif araç kullanabile..

Bursa / Tümü Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz beyaz eşya, ankastre ve küçük ev aletleri sektöründeki markalara; * İlgili marka ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabilecek, * Mağazacılık ve dayanıklı tüketim malları sektöründe tercihen tecrübeli veya yetiştirilmeye açık * Satış ve müş..

Bursa / Nilüfer Gençbayraktar Gayrimenkul

Gayrimenkul sektöründe tecrübeli, Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, En az lise mezunu, Girişimci ruhlu, motivasyonu yüksek, Prezentabl, güler yüzlü ve diksiyonu düzgün, İnsan ilişkileri kuvvetli, 25-35 yaş arası, Belirlenecek bölgede aktif şekilde ça..

Bursa / Nilüfer Çetik İç Giyim

ÇETİK markamızın perakende mağazalarında görevlendirilmek üzere aşağıdaki nitelikleri taşıyan "Satış Danışmanları" aramaktayız. -En az lise veya tercihen yüksekokul/üniversite mezunu, -Perakende mağazacılık sektöründe satış deneyimine sahip, -MS Office programlarını etkin k..

Bursa / Osmangazi İtals Mobilya

. En az Lise mezunu, . Kariyerine perakende alanında yön vermek isteyen, . Sosyal ilişkilerinde başarılı, . Akıcı bir diksiyona sahip, iletişim becerileri gelişmiş ve ikna kabiliyeti yüksek, . Ekip çalışmasına yatkın, yoğun bir tempoda, yüksek hede..

Bursa / Nilüfer Eylül Gayrimenkul

HEYKELDE BULUNAN GAYRİMENKUL OFİSİMİZE SAHADA DIŞARIDA ÇALIŞACAK PORTFÖY OLUŞTURABİLECEK SATILIK ,KİRALIK GAYRİMENKUL TOPLAYACAK ,İLETİŞİMİ KOLAY KURABİLEN KENDİNE GÜVENEN ,AZİMLİ,İSTİKRARLI,İŞİNİ KENDİ İŞİ OLARAK BENİMSEYEBİLEN ,KABİLİYETLİ,DÜRÜST,ÇALIŞMA SAATLERİNE ÖZEN GÖSTEREN ÇALIŞMA ARKADAŞL..