Bursa Şoför İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Şoför
Bursa / Nilüfer Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisi..

Bursa / Nilüfer Metrik Otomotiv

Bursa NOSAB‘ta talaşlı imalat sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere; -Lise ve dengi okullardan mezun. -Depo giriş-çıkış ve irsaliye belgelerini takip ve kontrol edebilecek, -Düzen ve sevkiyat planlama yeteneği güçlü, -Sorumluluk sahibi,..

Bursa / Yıldırım Uğurlu Tekstil

firmamızda en az c sınıfı ehliyeti olan ve fason boyahane arasında mal sevkiyatı yapabilecek olan arkadaşlara ihtiyacımız var...

Bursa / Mudanya Günfar İnşaat

EHLİYETİ OLAN. TIR ŞÖFÖRÜ Bursa, İzmir ve İzmit şantiyelerimizde çalışacak. Bursa’ da ikamet edenler için servisimiz mevcuttur. ( Acemler – Dik Kaldırım – Beşevler – Çalı- Esentepe – Emek ) Şantiyelerimizde kalacak yer imkanımız vardır. Aranan Belgeler: ..

SRC BELGESİ OLAN İŞİNİ SEVEREK YAPABİLECEK ,BOŞ ZAMANLARINDA SEVKİYAT ŞÖFÖRÜNE YARDIMCI OLABİLECEK UZUN SÜRE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNEN SERVİS ŞÖFÖRÜ ARIYORUZ...

Bursa / Orhangazi CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yer..

Bursa / Nilüfer Işıl Plastik Kalıp

NOSAB'TA BULUNAN PLASTİK ENJEKSİYON FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, * ŞOFÖRLÜK GÖREVİNDE TECRÜBELİ, * SAĞLIK PROBLEMİ OLMAYAN, * PERSONEL SERVİSİ VE SEVKİYAT İŞLERİNDE DENEYİMLİ, * İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI, * GÜLER YÜZLÜ, * DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE VE KİŞİS..

Bursa / Osmangazi ATILIM KURUMSAL HIZMETLER

ACİL!...AĞIR VASITA E SINIFI EHLİYETLİ SRC.BELGELERİ VE PSİKOTEKNİK TESTİNİ GEÇMİŞ ŞOFÖR ARAMAKTAYIZ. İLGİLENENLERİN İŞ KURA KAYIT YAPTIRMALARI ,SONRA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

Bursa / Nilüfer ÖZDİLEK HOLDİNG

- Fiilen şoförlük deneyimi olan, - E sınıfı ehliyet, SRC ve psikoteknik belgelerine sahip, - Askerlik hizmetini tamamlamış, - Bay...