Bursa Şoför İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Şoför

Ulusal zincir restaurant firmamız için; Türkiye genelinde avm ve merkezi lokasyonlardaki sabit noktalarda sipariş takibi ve depo sevkiyat işlemlerinin takibini yaparak eş zamanlı transfer çalışmalarını yürütecek ,ikamet ilinde bölgesine hakim sevkiyat personelleri aranmaktadır.Tercihen..

Bursa / Tümü Akıllı Lojistik

“ Türkiye'nin Lojistik alanında onde gelen kuruluşlarından olan Firmamız için Bursa Geneli dagıtım bolgelerinde Şöför olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. Takım arkadaslarımızdan sahip olmasını beklediğimiz nitelikler: İletişimi becerileri yüksek ve k..

Bursa / Nilüfer Aras Kargo

Sürücü Kurye (BRSA-SRCKRY) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubed..

Bursa / Osmangazi Tufan Nakliyat Kargo

BURSA - İSTANBUL - ÇORLU arası çalışacak D sınıfı ehliyetine sahip tır şoförleri ve BURSA içi çalışacak en az C sınıfı ehliyetli şoförler alınacaktır. SRC belgesi zorunlu olup görüşmeler şahsen yapılacaktır...

Bursa / Osmangazi Tarhan Geri Dönüşüm

Bursa osmangazi ilçesinde bulunan geri dönüşüm tesisimizde çalıştırılmak üzere E sınıfı ehliyete sahip ağır vasıta şoförü aranmaktadır. Anlaşma yüzyüze sağlanacaktır. İrtibat : 0224 216 03 00..

Bursa / Nilüfer Metrik Otomotiv

Bursa NOSAB‘ta talaşlı imalat sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere; -Lise ve dengi okullardan mezun. -Lojistik ve sevkiyat işlerinde 2 yıl tecrübeli -Güçlü iletişim yeteneğine sahip -Dikkatli ve titiz çalışabilen -İş takibi güçlü..

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; askerliğini yapmış Nilüfer bölgesine yakın ikamet eden B sınıfı ehliyetli Şoförlük deneyimi olan evlere damacana dağıtımı yapabilecek bay elemanlar alınacaktır. İrtibat: 5327301789..

Bursa / Nilüfer Gratis
Bursa / Yıldırım Göksey Orman Ürünleri

Göksey Orman Ürünleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sevkiyat Şöförü ilanlarına göz atabilirsiniz.Göksey Orman Ürünleri Sevkiyat Şöförü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...