Bursa Şoför İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Şoför
Bursa / Mudanya Günfar İnşaat

EHLİYETİ OLAN. TIR VE KAMYON ŞÖFÖRÜ Bursa, İzmir ve İzmit dışından gelecekler için şantiyede kalacak yer mevcuttur. Bursa’ da ikamet edenler için servisimiz mevcuttur. ( Acemler – Dik Kaldırım – Beşevler – Çalı- Esentepe – Emek )..

BÜNYEMİZDEKİ ÜRÜNLERİN HAZIRLANMASI VE BAYİLERE TESLİMİ. ADAYLAR EN AZ 3 YIL TECRÜBELİ. E SÜRÜCÜ BELGELİ SRC2 VE SRC4..

Bursa / Nilüfer AL-KOR MAKİNA KALIP SANAYİ

Otomotiv ana sanayi ve yan sanayide faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde, Lojistik departmanımızda değerlendirilmek üzere Şoför arayışımız bulunmaktadır. - En az Lise Mezunu - SRC , Psikoteknik ve tercihen Forklift ehliyetine sahip adaylar aranmaktadır. İş Tanımı..

Genel Nitelikler: Bursa Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Aktif olarak araç kullanabilen, B veya E sınıfı sürücü belgesine sahip, SRC4 belgesi ve Psikoteknik raporu bulunan, Erkek adaylar için askerlikle ili..

Bursa / Osmangazi ATILIM KURUMSAL HIZMETLER

1.BÜRO MALZEMELERİ VE MOBİLYA ÜRETİMİ YAPILAN FABRİKAMIZDA ÇALIŞACAK FORKLİFT OPERATÖRÜNE ACİL İHTİYAÇ VARDIR. 2.E SINIFI EHLİYETLİ SRC VE PSİKOTEKNİK BELGELERİ OLAN AĞIR VASITA ŞOFÖRÜNE ACİL İHTİYAÇ VARDIR...

Bursa / Tümü Aras Kargo

Aranan Temel Nitelikler •E Sınıfı sürücü belgesi olan •SRC4 Mesleki Yeterlilik ve Psikoteknik belgelerine sahip •Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış •Vardiyalı çalışabilecek (19:00-04:30 ve 22:30-07:30) Aras Kargo Bursa Transfer Merkez..

Bursa / Osmangazi Yön Isı Doğalgaz

Firmamızda görevlendirilmek üzere b sınıfı ehliyetli aktif araç kullanabilen bay eleman aranmaktadır...

Bursa / Gemlik TURKON HOLDİNG

* Yurtiçi Konteyner Taşımacılığında tercihen deneyimli, * Tercihen Lise mezunu * SRC ve Pisikoteknik belgesi olan, * D sınıfı ehliyet sahibi olan, * 26-60 yaşları arasında, Turkon Holding bünyesinde yer alan ve kara taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Turkon..

Bursa / Tümü Akıllı Lojistik

“ Türkiye'nin Lojistik alanında onde gelen kuruluşlarından olan Firmamız için Bursa Geneli dagıtım bolgelerinde Şöför olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. Takım arkadaslarımızdan sahip olmasını beklediğimiz nitelikler: İletişimi becerileri yüksek ve koordinasyon..

Bursa / Karacabey Limanlı Lojistik Hizmetleri

LİMANLI LOJİSTİK TIR ŞOFÖRLERİ ARIYOR.. Damperli/Tenteli tırda çalışmak üzere deneyimli Şoför aranmaktadır. Genel Nitelikler; • En az ilköğretim veya lise mezunu, • SRC belgesi olan, • Psikoteknik Değerlendirme Belgesi olan, • E+D sınıfı veya 96 yılı..