Bursa Şoför İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Şoför

Maxlines Maksimum Lojistik, 1997 yılından bu yana Türkiye'de uluslararası sigortalı taşımadan, ulusal kargo nakliye işlemlerine, çok kullanıcılı ve proje bazlı sigortalı depolama ve raflı stoklama hizmetlerine kadar birçok alanda hizmet vermektedir. Maxlines Maksimum Lojistik bünyesinde değerlendiri..

Bursa / Tümü Severdim Uğur Kargo

Bursa B Sınıfı E Sınıfı Ehliyetli Elemanlar İş İlanı Kargo Şirketimizde Çalışmak Üzere; B Sınıfı ve E Sınıfı Ehliyetli Eleman Alınacaktır..

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; askerliğini yapmış Nilüfer bölgesine yakın ikamet eden B sınıfı ehliyetli Şoförlük deneyimi olan evlere damacana dağıtımı yapabilecek bay elemanlar alınacaktır. İrtibat: 5327301789..

Bursa / Osmangazi Tufan Nakliyat / Bursa Şubesi

Tufan Nakliyat / Bursa Şubesi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şoför ( C-D-E Sınıfı ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Tufan Nakliyat / Bursa Şubesi Şoför ( C-D-E Sınıfı ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Bursa / Nilüfer Modera Yapı Teknik Malzeme

BURSA NİLÜFER'DE BULUNAN ŞİRKETİMİZE TERCİHEN * SRC BELGELİ * TECRÜBELİ * EVLİ * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ DEPO VE SEVKİYAT ELEMANLARI ALINACAKTIR...