Bursa Şoför İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Şoför
Bursa / Osmangazi Lekeci Halı Yıkama

-Müşterilerimizin adreslerinden servis aracımız ile halı,yorgan,perde gibi temizlemeye verilen ürünleri vaktinde teslim alıp teslim edebilecek. -Bursa ' da ki semt ve mahalleri iyi bilen -Daha önce halı yıkama, Su siparişi, Yemek servisi gibi araçla adreslere servis işlerinde çalışanlar..

Genel Nitelikler: Bursa Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Aktif olarak araç kullanabilen, B veya E sınıfı sürücü belgesine sahip, SRC4 belgesi ve Psikoteknik raporu bulunan, Erkek adaylar için askerlikle ili..

Bursa / Gemlik YÖRE GRUP

PEYBA GIDA TAR.TUR.HAYV.İNŞ.SAN.VE TİC.A.Ş unvanlı Firmamızın BURSA GEMLİK de bulunan Üretim tesisinde görevlendirilmek üzere ; - SRC , Psikoteknik kartları ve Djital E sınıfı ehliyet sahibi - Uzun yol deneyimi olan - Kırk Ayak kullanabilen - En az 2 yıl Tır,Kamyon,k..

Bursa / Nilüfer Artı Elektrostatik Toz Boya

FİRMAMIZA AİT HYUNDAI HD 72 VE IVECO DAILLY ARAÇLARIMIZLA MÜŞTERİLERİMİZE MALZEME SEVKİYATI YAPACAK E SINIFI EHLİYETLİ ŞOFÖR ALINACAKTIR...

Bursa / Gemlik Arkas Holding

En az 1 yıl Tır Şoförlüğü tecrübesi olan, Tercihen konteyner taşımacılığı yapmış, D sınıfı ehliyet, SRC 3, 4 veya 5 ve Psikoteknik belge sahibi, Gemlik-İnegöl ve Bozüyük lokasyonuna yakın ikamet eden, Tam zamanlı çalışacak (mevsimlik yada geçici iş değil) İletişi..

Bursa / Yıldırım Artı Elektrostatik Toz Boya

FİRMAMIZA AİT HYUNDAİ STAREX ARACIMIZLA SERVİS ŞOFÖRLÜĞÜ YAPACAK ELEMAN ALINACAKTIR. YILDIRIM İLÇESİNDE İKAMET ETMESİ GEREKMEKTEDİR. YEŞİLYAYLA BÖLGESİNE YAKIN OLMASI TERCİH SEBEBİDİR. B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİNE SAHİP OLMASI GEREKMEKTEDİR. İLGİLİ SR..

Bursa / Yıldırım Törem Mensucat Baskı Tekstil

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DENEYİMLİ AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ TECRÜBELİ ŞOFÖR OLARAK BAY ELEMAN ALINACAKTIR..

•En az ilköğretim veya daha üstü okullardan mezun, •SRC belgesi olan, ( SRC4,SRC5 ) •Psikoteknik Değerlendirme Belgesi olan, •Uyumlu, takım çalışmasına yatkın, •Askerlik görevini tamamlamış, •Bay, - LİKİT KAMYON ŞOFÖRÜ aranmaktadır...

Bursa / Gemlik YÖRE GRUP

Bursa Gemlik'te Üretim ve Zeytin Fabrikamızda görevlendirilmek üzere ; - Askerlik Hizmetini tamamlamış - Uzun yol deneyimi olan - Kırk Ayak kullanabilen - En az 2 yıl Tır,Kamyon,kırkayak tecrübesi olan - SRC , Psikoteknik belgeli, E sınıfı ehliyet sahibi ..

Bursa / Nilüfer ORAKÇI Şirketler Grubu

Bursa-Bademli veya yakın çevresinde ikamet eden, B sınıfı ehliyeti bulunan ve aktif araç kullanabilen, Güvenilir, dürüst ve sorumluluk sahibi, Referans verebilecek, Erkek aday arayışımız bulunmaktadır. İşin tanımı ; Gün içerisinde, belirtilen güzergahlara i..