Çanakkale Eleman İş İlanları

Şehir: Çanakkale Pozisyon: Eleman
Çanakkale / Merkez Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek bayan takım arkadaşları aranmaktadır. ..

Çanakkale / Bozcaada Vitas Tur

Bozcaada' da 8 odalı butik otelde kahvaltı salonunda açık büfe kahvaltı hazırlayabilecek gün içinde de cafe servisini yapacak ve cafeyi çalıştırabilecek Yatılı Tecrübeli eleman alınacaktır. Maaş 2500tl, yatacak yer, sigorta, bahşişlerin yarısı...

Çanakkale / Bayramiç Günfar İnşaat

- MİCROSOFT OFFİCE PROGRAMLARINI ETKİN ŞEKİLDE KULLANABİLEN, - EVRAK TAKİP, ARŞİVLEME, KARGOLAMA İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEK, - AKTİF ARAÇ KULLANAN, - BAYRAMİÇTE BULUNAN ŞANTİYEMİZDE KONAKLAYABİLECEK, - 40 YAŞINI AŞMAMIŞ, - BAY, - ÖN MUHASEBE PERSONELİ ALINACAKTIR...

Çanakkale / Ayvacık CARREFOURSA

Çanakkale Küçükkuyu CarrefourSA mağazamızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okut..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

SU SPORLARI TURİZM TESİSİNE 25-35 YAŞ ARASI EN AZ LİSE MEZUNU, İNGİLİZCE BİLEN OFİS PROGRAMLARI VE EKİPMANLARINA HAKİM GÜLER YÜZLÜ İLETİŞİMİ KUVVETLİ KİŞİSEL HİJYENİNE ÖNEM VEREN İŞ DİSİPLİNİ YÜKSEK EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU GÜNDÜZ VEYA GECE ÇALIŞACA..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

Gökçeada da bulunan su sporları turizm tesisinde ön muhasebe departmanında görev alacak deneyimli, ofis programlarına ve ekipmanlarına hakim, esnek çalışma saatlerine ve ekip çalışmasına uyumlu kişisel hijyenine önem veren güler yüzlü çözüm odaklı çalışacak bayan personel. Fotoğralı CV değerlendiril..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

SU SPORLARI TURİZM TESİSİNE 25-45 YAŞ ARASINDA, EL BECERİSİ YÜKSEK, ELEKTRİK, MEKANİK VE BAHÇE İŞLERİNDEN ANLAYAN, OTO EHLİYETLİ, İŞ DİSİPLİNİ OLAN. EKİP ÇALIŞMASINA VE ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUMLU, KİŞİSEL HİJYENİNE ÖNEM VEREN SÜREKLİ PERSONEL ALINACAKTIR. FOTOĞRAFLI BAŞVURULAR DEĞERLEN..

Çanakkale / Gelibolu Metrajans Bilişim Hizmetleri

Tekirdağ, Çorlu,Çerkezköy, Lüleburgaz, Kırklareli bölgesinde ikamet eden, saha deneyimi olan,bilişim hizmetleri sektöründe (web sitesi,marka tescil,kurumsal kimlik ve ceo çalışması) aktif satış yapabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz..

Çanakkale / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+SGK+170 TL yol ü..

Çanakkale / Biga Tekinler Süt Ürünleri

fabrikamız bünyesinde üretim bölümünde çalışacak çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. erkek elemanlarda askerliğin yapılmış olması tercihtir...