Çanakkale Eleman İş İlanları

Şehir: Çanakkale Pozisyon: Eleman

İş TanımıÇanakkale ve Balıkesir'de bulunan ofislerimize Turkcell Superonline Çözüm Merkezi bünyesinde Kurumsal Satış Ekibimiz içinde yer alacak; belirlenen bölge içerisinde küçük ve orta boy işletmelere yönelik Telekomünikasyon ürünlerinin sahada tanıtım ve satışını gerçekleş..

İş TanımıÇanakkale'de bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, Ar..

İş TanımıÇanakkale'de bulunan KELEBEK Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, A..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Çanakkale Şubemize Muhasebe Personeli olarak görevlendirilecek takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerÇanakkale'da ikamet eden veya edebilecek, Muhasebe Bölümü m..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

Çanakkale / Tümü CarrefourSA

İş TanımıKüçükkuyu CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı:Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünl..

Çanakkale / Tümü CarrefourSA

İş TanımıGökçeada CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı:Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünle..

Çanakkale / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Çanakkale BİGA Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili v..

İş TanımıWE ARE LOOKING FOR NATIVE ENGLISH TEACHERS WHO WOULD LIKE TO WORK IN CANAKKALE BRANCH OF ENGLİSH CULTURAL ASSOCIATION LANGUAGE SCHOOLS.Aranan NiteliklerCANDIDATES SHOULD HAVE THE FOLLOWING QUALIFICATIONS; General English ,..