Çanakkale Eleman İş İlanları

Şehir: Çanakkale Pozisyon: Eleman
Çanakkale / Merkez Hyundai Sönmezler Otomotiv

Hyundai Sönmezler Otomotiv' de çalışmak üzere, askerliğini yapmış, alanında deneyimli personel alınacaktır...

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

SU SPORLARI TURİZM TESİSİNE 25-35 YAŞ ARASI EN AZ LİSE MEZUNU, İNGİLİZCE BİLEN GÜLER YÜZLÜ İLETİŞİMİ KUVVETLİ KİŞİSEL HİJYENİNE ÖNEM VEREN İŞ DİSİPLİNİ YÜKSEK EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU GÜNDÜZ VEYA GECE ÇALIŞACAK BAY VE BAYAN PERSONEL OFİS PROGRAMLA..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

Gökçeada da bulunan turizm tesisinde görev alacak havuz ve arıtma işlerinden anlayan teknik konulara vakıf havuz bakım sertifikalı sürekli çalışacak personel alınacaktır...

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

SU SPORLARI TURİZM TESİSİNE 25-40 YAŞ ARASINDA, EL BECERİSİ YÜKSEK, ELEKTRİK MEKANİK BAHÇE İŞLERİNDEN ANLAYAN, OTO EHLİYETLİ, İŞ DİSİPLİNİ OLAN. EKİP ÇALIŞMASINA VE ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUMLU, KİŞİSEL HİJYENİNE ÖNEM VEREN SÜREKLİ ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAKTIR. FOTOĞRAFLI BAŞVURULAR..

Çanakkale / Tümü Amerikan Kültür

İş Tanımı Amerikan Kültür Anaokulları ÇANAKKALE temsilciliğine AŞÇI alınacaktır  Aranan Nitelikler  · Kişisel temizliğine önem veren ve işin gerektirdiği hijyeni sağlayabilen,   . Mutfak ile binanın temizl..

Çanakkale / Merkez Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı (Uluslararası) Gemi ve Özel Yatlarda Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Aşçı- Aşçı Yardımcısı- Garson - Komi Makine Dairesine: Mak..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

Gökçeada da bulunan su sporları turizm tesisinde ön muhasebe departmanında görev alacak deneyimli, ofis programlarına ve ekipmanlarına hakim, esnek çalışma saatlerine ve ekip çalışmasına uyumlu kişisel hijyenine önem veren güler yüzlü çözüm odaklı çalışacak bayan personel. Fotoğralı CV değerlendiri..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için yeni açılacak Çanakkale 17 Burada AVM mağazamızda görev alacak Kasa Elemanları aramaktayız. Görev aldığı Mağaza Yöneticilerine bağlı olarak kasa işlemlerini gerçekleştir..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için yeni açılacak olan ÇANAKKALE 17 BURADA AVM mağazamızda "Satış Temsilcisi" olarak çalışacak, Temel Sorumluluğu; Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticilerine bağlı ol..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket etme..