Çanakkale Eleman İş İlanları

Şehir: Çanakkale Pozisyon: Eleman

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-25 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Çanakkale / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Çanakkale 17 Burda Mağazamızda çalışacak "Satış Danışmanı" çalışma arkadaşları aramaktadır.  Müşteri Memnuniyetini Sağlamak, ..

Çanakkale / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Çanakkale 17 Burda Mağazamızda çalışacak "Kasiyer " çalışma arkadaşları aramaktadır.  Müşteri Memnuniyetini Sağlamak,  Mağaza..

Çanakkale / Tümü Assos Barbarossa Hotel

İş TanımıAssos Kadırga koyunda bulunan otelimizde görevlendirilmek üzere kasiyerler aramaktayız...

İş TanımıYurtiçi şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere iş makineleri bakımı ve tamirinden anlayan usta ve usta yardımcıları işe alınacaktır...

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz?  Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmeleri..

Çanakkale / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş TanımıMüşterilerin ihtiyaçlarını doğru belirleyerek projeyi o doğrultuda sunabilecek, satış ofisimizde görevlendirilecek bayan satış danışmanları aranmaktadır.Aranan Nitelikler-Tercihen Üniversitelerin ilgili lisans yada önlisans bölümlerind..

Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Özlük dosyalarının hazırlanması, takibi ve düzenlenmesi Personel Günlük ve Aylık puantajların hazırlanması Bordro tahakkuk işlemlerinin gerçekleştirilmesi, Personel işe giriş-çıkışlarının takibi ve süreçlerinin kanuna uygun yürütü..

Çanakkale / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş TanımıMarket Reyonlarını sürekli takip edecekeksik ürünleri reyonlara dizecekbozulmuş reyonları düzenleyecekSatış artırıcı çalışmalar yapacakAranan NiteliklerMüşteri ile birebir ilgiliTitiz ve disiplinli çalışan..

İş TanımıTurkcell Superonline abonelerine internet sözleşmelerinin teslimatı işini kapsamaktadır. Randevusu alınan müşterilerin randevu saatlerine uygun olarak motorlu kurye ekibi tarafından adreslerine gidilerek abonelik sözleşmesi imzalatılıp evrakların şirkete teslimi işin..