Çanakkale Eleman İş İlanları

Şehir: Çanakkale Pozisyon: Eleman
Çanakkale / Merkez Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı (Uluslararası) Gemi ve Özel Yatlarda Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Aşçı- Aşçı Yardımcısı- Garson - Komi Makine Dairesine: Mak..

Çanakkale / Tümü Barbaros Denizcilik

Barbaros Denizcilik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gemi Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Barbaros Denizcilik Gemi Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

SU SPORLARI TURİZM TESİSİNE 25-35 YAŞ ARASI EN AZ LİSE MEZUNU OFFİCE (WORLD EXCELL) PROGRAMLARINI HAKİM, EN AZ ORTA DERECE İNGİLİZCE BİLEN GÜLER YÜZLÜ İLETİŞİMİ KUVVETLİ, KİŞİSEL HİJYENİNE ÖNEM VEREN İŞ DİSİPLİNİ YÜKSEK. ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞAN, EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU DENEYİMLİ BA..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

SU SPORLARI TURİZM TESİSİNE 25-40 YAŞ ARASINDA, EL BECERİSİ YÜKSEK, BİRAZ ELEKTRİK VE MEKANİK İŞLERDEN ANLAYAN, OTO EHLİYETLİ, İŞ DİSİPLİNİ OLAN. EKİP ÇALIŞMASINA VE ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUMLU, KİŞİSEL HİJYENİNE ÖNEM VEREN EN AZ ORTA OKUL MEZUNU SÜREKLİ ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAKTIR. F..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

Gökçeada da bulunan turizm tesislerimiz de muhasebe departmanında çalışacak kişisel hijyenine önem veren güler yüzlü planlama ve koordinasyon becerisine sahip, esnek çalışma saatlerine ve ekip çalışmasına uyumlu personel alınacaktır. kalacak yer imkanı verilecektir..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

20-40 yaş arası su sporları turizm tesisi otel bölümünde oda temizlik hizmetlerinde çalışacak en az ilköğretim mezunu hijyene önem veren iş disiplini olan bayan personel alınacaktır. maaş SGK tip Kalacak yer imkanı..

Çanakkale / Merkez Matara Orman Ürünleri

AHŞAP KASA İMALATI YAPTIĞIMIZ FABRİKAMIZA BEDEN İŞÇİLERİ ARANMAKTADIR..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli firmasının aktif ilanlarına veya diğer Resepsiyonist ilanlarına göz atabilirsiniz.Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli Resepsiyonist ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Çanakkale / Bozcaada Nar Turizm Mimarlık

Bozcaada'da , bahçe içerisinde 5 odalı otelde çalışacak bayan eleman arıyoruz. Yapılacak işler ; kahvaltı hazırlama ve sunumu , odaların günlük bakımı , giriş çıkışlarda oda temizliği , çevre temizliği yapılması . Bahçe işlerini ( sebze dikimi , bakım, temizlik , çim sulama işlerini ) yapabile..