Çanakkale Eleman İş İlanları

Şehir: Çanakkale Pozisyon: Eleman

İş Tanımı Lojistik,Sevkiyat,Montaj İşlernde Deneyim Sahibi Mobilya,Teknik Malzeme Bilgisi Ve Takım Tezgahları Konusunda Bilgili. Herhangi Bir Sağlık Problemi Olmayan,Ağır Çalışma Şartlarına Dirençli. SRC Belgesi Olan Erkek, ..

İş Tanımı Müşterilerin Ürünler İle İlgili İhtiyaçlarını En İyi Şekilde Algılamak Ve Yönlendirmek, Müşteri Memnuniyetini Sağlayarak Ürün Satışında Günlük Ve Aylık Satış Hedeflerini Gerçekleştirmek, Bulunduğu Reyondaki Ürünlerin Düzgün Teşhir Edilmesin..

İş Tanımı Mobilya satışında tecrübeli, Müşterilerin Ürünler İle İlgili İhtiyaçlarını En İyi Şekilde Algılamak Ve Yönlendirmek, Müşteri Memnuniyetini Sağlayarak Ürün Satışında Günlük Ve Aylık Satış Hedeflerini Gerçekleştirmek, Bulunduğu Reyo..

Çanakkale / Tümü COLDWELL BANKER TÜRKİYE

Aranan NiteliklerGAYRİMENKULDE DÜNYANIN 1 NUMARASI! Çanakkale”de gayrimenkul sektörünün güçlü markası COLDWELL BANKER KOZA  ofisinde çalışabileceğimiz ofis asistanı arıyoruz.  Aranan Nitelikler   Ofis veri tabanını günceL tutacak, ..

Çanakkale / Tümü BİRLEŞİK ARAŞTIRMACILAR

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Çanakkale / Tümü BİRLEŞİK ARAŞTIRMACILAR

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-50 yaş arası, - Bay / bayan,  - Asgari Lise Mez..

İş TanımıHizmet verdiğimiz hızlı tüketim sektörünün lider firması için, Satış noktalarının ziyaret edilmesi, Tanzim teşhir uygulamalarının yapılması, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, Sipariş ve alacakların kontrolünün yapılması,..

Çanakkale / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

Çanakkale / Tümü CARREFOURSA

Küçükkuyu CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması..

Çanakkale / Tümü CARREFOURSA

Gökçeada CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması,..