Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale

İş TanımıDental sektöründe öncü olarak faaliyet gösteren merkez ofisi Ankara’da olan şirketimizin Çanakkale Bölgesinde görevlendirmek üzere, aşağıdaki niteliklere uygun ve belirtilen iş tanımı kapsamında görev yapacak olan "Satış Temsilcisi adayları ara..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

Gökçeada da bulunan turizm tesisinde görev alacak havuz ve arıtma işlerinden anlayan teknik konulara vakıf havuz bakım sertifikalı sürekli çalışacak personel alınacaktır...

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Bilişim sektöründe uluslararası standartlarda hizmet veren müşteri firmamızda görevlendirilmek üzere Saha Teknisyeni arıyoruz.   POS cihazlarının teknik bakım ve onarım desteğini vermek,  ..

Çanakkale / Merkez TAVUK DÜNYASI

ÇANAKKALE 17BURDA AVM DEKİ TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZE YARDIMCI MÜDÜR ARAMAKTAYIZ.....

İş Tanımı TARIM VE GIDA SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZİN ÇANAKKALE ADRESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SOĞUK HAVA DEPO PERSONELİ ARANMAKTADIR. Aranan Nitelikler Soğuk hava deposunda vardiyalı çalışabilecek, Depo, istifleme, düzen ve stok yönetimi konularında göre..

İş Tanımı TARIM VE GIDA SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZİN ÇANAKKALE ADRESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SOĞUK HAVA DEPOSU’NA İŞÇİLER ARANMAKTADIR. Aranan Nitelikler Soğuk hava deposu , üretim- paketleme ve sevkiyatta vardiyalı çalışabilecek, Tercihen forklift k..

Çanakkale / Ayvacık Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; ELEKTRİKÇİLER alınacaktır. Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemi Adamı Personelleri Alınacaktır. Yük..

Çanakkale / Tümü toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında 3800’ü aşkın çalışanıyla faaliyet göstermektedir. Toksöz Grup çatısı altında 2011 yılında bağcılık alanında faaliyet göstermek üzere kurulan Vinero için ..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

SU SPORLARI TURİZM TESİSİNE 25-40 YAŞ ARASINDA, EL BECERİSİ YÜKSEK, ELEKTRİK MEKANİK BAHÇE İŞLERİNDEN ANLAYAN, OTO EHLİYETLİ, İŞ DİSİPLİNİ OLAN. EKİP ÇALIŞMASINA VE ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUMLU, KİŞİSEL HİJYENİNE ÖNEM VEREN SÜREKLİ ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAKTIR. FOTOĞRAFLI BAŞVURULAR..