Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet verme..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

SU SPORLARI TURİZM TESİSİNE 25-40 YAŞ ARASINDA, EL BECERİSİ YÜKSEK, ELEKTRİK MEKANİK BAHÇE İŞLERİNDEN ANLAYAN, OTO EHLİYETLİ, İŞ DİSİPLİNİ OLAN. EKİP ÇALIŞMASINA VE ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUMLU, KİŞİSEL HİJYENİNE ÖNEM VEREN SÜREKLİ ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAKTIR. FOTOĞRAFLI BAŞVURULAR DEĞE..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

Gökçeada da bulunan su sporları tesisi restoran, Cafe ve barda çalışacak tecrübeli ekip çalışmasına uyumlu kişisel hijyenine önem veren güler yüzlü, tercihen dil bilen garson ve komiler alınacaktır. fotoğraflı Cv 'ler değerlendirilecektir. Maaş+ kalacak yer+ sgk+ 3 öğün yemek..

Çanakkale / Çan Sanat Elektrik

Çanakkale çan ilcesine bağlı kültür merkezi inşaatında elektrik işinden anlayan kalifiye elemanlara ihtiyaç vardir... Dolgun maaş +yemek. Istege bağlı ssk Yatacak yer mevcuttur .....

Çanakkale / Merkez Kalesan Güvenlik Sistemleri

Güvenlik sistemleri üzerine calısan firmamıza deneyimli ehliyeti olan , diksiyonu düzgün, giyimene özen gösteren, kendine güvenen bayan satış temsilcisi aranmaktadır...

Çanakkale / Ayvacık Haydar Çakır Çit Sistemleri

çanakkale ayvacık ilçesinde faal olan işletmemizde personele yemek ve işyeri temizliği vs yapacak bay/bayan personel aranıyor.detaylı bilgi telefondan verilecektir. 05416962899..

EDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Mobil Merch arayışındayız; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek, Reyon Tanzim teşhir çalışmaları yapacak, Merch deneyimi o..

Çanakkale / Ayvacık Ümit Restaurant

Sulu yemek ve ızgara ustası aranıyor. Kalacak yer...

Çanakkale / Tümü SOFRA GRUP