Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale
Çanakkale / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla "MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile "Doğa harikası” çocuklarımız ve öğretme..

İş TanımıYurtiçi şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere iş makineleri bakımı ve tamirinden anlayan usta ve usta yardımcıları işe alınacaktır...

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz?   Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende his..

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz?  Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmeleri..

Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Yönetim kurulu başkanı ile koordineli bir şekilde çalışmak Yönetim Kurulu başkanının iş plan ve programlarının yapılmasında ve geliştirilmesinde yardımcı olmak Şirketteki diğer birim sorumluluları ile koordineli çalışıp, yönetim kurulu başk..

Çanakkale / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş Tanımı  Konut sektöründe çalışmış Saha ve ofis içinde çalışabilecek, Tesisat ve Havalandırma gibi konulara hakim, Sahadaki ekiplerin çalışacakları yerlerin çalışmaya uygun hale getirilmesi,  Fiili imalatın izlenmesi, k..

Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Projelerin incelenmesi; saptanan yanlışlıklar varsa bunların ilgili prosedürlere göre düzeltilmesi için proje firmasına/ müelliflere başvurulması veya bu amaçla gereken koordinasyonun sağlanması ve düzeltmelerin gerçekleştirilmesinin takip edilmesi. ..

Çanakkale / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş Tanımı          Şirketimiz 1967 yılında Otomotiv sektörü ile başlayan ticari hayatlarına, bugün akaryakıt, gemi taşımacılığı, gıda sektörlerindeki başarılarına Çanakkale Boğazındaki konut projeleri ile devam etmekteyiz.            Şirketimiz cv veri..

Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Alt yüklenici tarafından yapılan imalatların onaylı proje ve şartnameye uygun yapılmasını sağlamak. Yapılan imalatları ve testleri denetlemek, ilgili formları düzenlemek. Birimi ile ilgili imalatların hakkedişleri ile ilgili gerekli kontrol..

Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Kendisine bağlı satış ekibinin yönetimini gerçekleştirmek, Bölgesi dahilinde ki mevcut Şubelerin prosedürler ve standartlar çerçevesinde satış ve sevkiyatlarını takip etmek, Bölgesi dahilinde yeni potansiyel müşteriler kazandırmak , ..