Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale

İş TanımıTürkiye'nin yenilikçi operatörü Turkcell Superonline saha operasyonunda görev alacak, yeni aboneleri kendisine tahsis edilecek araç ile bölgede belirlenecek bir ilçede ziyaret edecek, internet kurulum ve arıza konularında destek olacak adayların başvuruları beklenmek..

İş TanımıÇanakkale'de bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, Ar..

İş TanımıÇanakkale'de bulunan KELEBEK Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, A..

İş TanımıÇanakkale'de bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,..

Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıŞirket Tanımı: Dünya markalarının Türkiye Distribütölüğünü yapmakta olan Şirketimizde görevlendirlilmek üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde görevlendirilmek üzere Cilt Uzmanları arıyoruz. ..

İş TanımıTürkiye’nin önde gelen Mühendislik ve Müşavirlik Firmasının Üst Yapı Kontrollük Hizmetlerinde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklerde personel aranmaktadır:Aranan Nitelikler Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği fakülteler..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Çanakkale Şubemize Muhasebe Personeli olarak görevlendirilecek takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerÇanakkale'da ikamet eden veya edebilecek, Muhasebe Bölümü m..

Çanakkale / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

İş Tanımıİngilizce eğitim sektörünün köklü kuruluşu İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları'nın ÇANAKKALE temsilciliğinde görev alacak; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ aranmaktadır.  Aranan NiteliklerAranan Nitelikler -Üniversitelerin İngilizce..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..