Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale

Firmamız Bünyesinde çalışacak Cnc Yay Operatör ustaları aramaktayız...

Çanakkale / Tümü HALKA GRUP

İŞİN TANIMI AMBALAJ sektöründe lider müşterimiz için ÇANAKKALE Bölgesinde görevlendirilmek üzere, • Rut planı dâhilinde mağazaları ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş oluşt..

Çanakkale / Gelibolu Metrajans Bilişim Hizmetleri

Şirketimizde Bilişim Hizmetleri ( Web sitesi, Mini ve Profesyonel E-Ticaret, Marka tescil, Logo Tasarımı, Kurumsal Kimlik, Seo çalışması, Kamera Güvenlik Sistemleri) pazarlamasında görevlendirilmek üzere ‘AKTİF SAHA SATIŞ DANIŞMANI’ arayışımız mevcuttur. * 18-35 yaşları arasında, ..

Çanakkale / Merkez Ata Bilgisayar Çanakkale

Planlama ve organizasyon yeteneği kuvvetli, Office programlarını kullanabilen; tercihen üniversitelerin büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, halkla ilişkiler vb. bölümlerinden mezun, ön muhasebe bilgisi olan,iletişim becerileri yüksek ve güler yüzlü, diksiyonu düzgün, kişisel bakıma, giyimi..

Çanakkale / Eceabat Yöre Group

Konusunda en az 3 yıl deneyimli Yatılı kalacak sertifikalı ve belgeli işinin ustası kalorifer kazancısı ve ustası aranmaktadır. Çanakkale Eceabat mevkiinde oturanlar tercihimizdir. İlgilenenlerin 0 532 652 09 41 Bünyamin KESKİN ile iritbata geçebilir...

Çanakkale / Merkez Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek bayan takım arkadaşları aranmaktadır. ..

Çanakkale / Merkez Özen Reklam

Firmamız bünyesinde reklamcılık ve matbaa sektöründe çalışacak tercihen askerliğini yapmış B sınıfı ehliyeti olan tabela ustası takım arkadaşı arıyoruz...

Çanakkale / Merkez TAVUK DÜNYASI

ÇANAKKALE 17 BURDA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE BULUNAN TAVUK DÜNYASI MERKEZ ŞUBEMİZE ÜRETİM TESİSLERİMİZDE İŞLENEREK MARİNASYONU HAZIRLANMIŞ ÜRÜNLERİMİZİN TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNİ YAPACAK, YOĞUN ÇALIŞMA SAATLERİNE AYAK UYDURABİLECEK, TEMİZ VE TİTİZ ÇALIŞMAYI PRENSİP EDİNMİŞ MESLEKİ TECRÜBE..

Çanakkale / Merkez TAVUK DÜNYASI

Çanakkale de bulunan TAVUK DÜNYASI Şubemizde çalışmak üzere iş disiplini olan, yoğun çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, tercihen turizm ve otelcilik mezunu olan,sektörde deneyimli, ekip yönetiminde kendine güvenen restoran müdürü alınacaktır. Başvurular buradan online olarak yapılmaktadı..

Çanakkale / Gelibolu Yapı99 Mimarlık İnşaat

Çanakkale gelibolu özel il idarenin (meslek lisesi,imam hatip lisesi,yurt binasında ince işlerden sorumlu hakediş düzenlemesini bilen teknik ekip arkadaşları arıyoruz...