Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale
Çanakkale / Merkez Uğur Elektronik

SAMSUNG Yetkili servisimizde çalışacak beyaz eşya, klima teknisyeni arıyoruz. Beyaz eşya kurulum ve tamir yapabilen, Klima montaj deneyimi olan. Sürücü ehliyeti bulunan aktif araç kullanan personel aranmaktadır..

Çanakkale / Merkez Uğur Elektronik

Samsung yetkili servisimiz için Ön Büro Personeli arıyoruz. Bilgisayar deneyimi olan, Konuşma diksiyonu iyi olan Bay bayan personel aranmaktadır...

Çanakkale / Merkez Boğaz 2000 Lokantası

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE BAY VEYA BAYAN DENEYİMLİ GARSON ARANMAKTADIR...

Çanakkale / Ayvacık CARREFOURSA

Çanakkale Küçükkuyu CarrefourSA mağazamızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okut..

Çanakkale / Merkez Ayperi Güzellik

Faal durumda güzellik merkezine tam zamanlı estetisyen alınacktır...

*Alanında uzman, *İnsan ilişkileri güçlü, *Diksiyonu düzgün, *Ekip çalışmasına yatkınlığı olan, *Öğrencilerin girmek zorunda olduğu sınavlara dair donanımı olan, *Tercihen tecrübeli..

Çanakkale / Tümü Günfar İnşaat

*TOTAL STATİON VE CORS KULLANABİLEN *AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN *BELİRTİLEN İLLERDE İKAMET EDEN YAHUT BELİRTİLEN İLLERDEKİ ŞANTİYELERDE KONAKLAYABİLECEK OLAN *ALET OPERATÖRÜ ARANMAKTADIR...

Çanakkale / Merkez Avm Gayrimenkul

Firmamız 30 yıllık Gurbuzler İnsaatın Çanakkale deki tum projeleri ıle anlaşmalıdır. Bizlerle calışabılecek kendı ıs ımkanını yaratabılecek takım arkadaslarına ıhtıyacımız vardır..

Çanakkale / Merkez Karadağ Kozmetik

Kozmetik alanında tecrübeli,cilt ve makyaj konusunda deneyimli bayan eleman alınacaktır...

Çanakkale / Tümü Günfar İnşaat

İş Tanımı ÇANAKKALE, BALIKESİR, İZMİR, MANİSA illerinde çalışabilecek, sanat yapıları ve köprü inşaatı projelerimizde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip  *MS OFFİCE VE AUTOCAD PROGRAMLARINA HAKİM *ŞANTİYE SAHA YÖNETİMİ KOORDİNASYONUN DA YETKİN *KEŞİF, METR..