Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale

Dünya genelinde lojistik, taşımacılık ve freight forwarder firmaları için acenta ağı organizasyonları yapan Hong Kong merkezli grubumuzun Çanakkale ofisinde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip Uluslararası Müşteri Temsilcisi aranmaktadır. Firmamızın çatısı altında birbir..

Dünya genelinde lojistik, taşımacılık ve freight forwarder firmaları için acenta ağı organizasyonları yapan Hong Kong merkezli grubumuzun Çanakkale ofisinde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip Ön Muhasebe/Muhasebe ağırlıklı süreçlerde çalışacak Uluslararası Müşteri Temsilcisi aranmak..

Çanakkale / Bozcaada Mitos Otel

ÇALIŞMA YERİ: MİTOS OTEL - BOZCAADA ÇALIŞMA DÖNEMİ: Mayıs – Eylül 2017 (5 ay) İŞ TANIMI: Oda temizliği 16 odalık otelde odaların günlük temizliği, çamaşır yıkanması ve ütü yapılması *Mesai haftada 7 gündür. *Günde 3 öğün yemek ve kala..

Çanakkale / Bozcaada Mitos Otel

ÇALIŞMA YERİ: MİTOS OTEL - BOZCAADA ÇALIŞMA DÖNEMİ: Mayıs – Eylül 2017 (5 ay) İŞ TANIMI: Sabah açık büfenin hazırlanması, kahvaltı servisi, misafir girişi öncesi oda kontrolü, dönüşümlü resepsiyon hizmeti *Mesai haftada 7 gündür. Gün içinde..

Çanakkale / Merkez Ene Soğutma

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; Klima ve Kombiden anlayan usta aranıyor...

Çanakkale / Merkez Kar-El Yapı Malzemeleri

Çanakkale de bulunan ve konut taahhüt işleri yapan firmamızda çalışacak.. Üniversitelerin İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ Tasarım,projelendirme ve şantiye konularında en az 10 yıl deneyimli, Takım çalışmasına yatkın ve ekip kooordinasyonu yapabilecek, İmar planlamalarına ve raporlamalar..

Çanakkale / Merkez Kar-El Yapı Malzemeleri

Çanakkale de bulunan ve konut taahhüt işleri yapan firmamızda,birkaç projenin koordinasyonunu sağlayacak PROJE KOORDİNATÖRÜ; Üniversitelerin İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ / MİMARLIK bölümlerinden mezun, Yönetim becerileri yüksek, Tasarım,projelendirme ve şantiye konularında en az 10 y..

Çanakkale Balıkesir ve Bursadaçalışacak ekip arkadaşları ayarlayıp koordine ve organize edebilecek bölge temsilcisi olarak çalışacak kendine güvenen serbest çalışacak takım arkadaşı aranmaktadır...

Çanakkale / Merkez Devrimbzn Design

Firmamız Bünyesinde Çalıştırılmak Üzere; - Grafik Tasarım, - Web Tasarım Konularında Uzman, - Prezantabl, - Müşteri İlişkilerinde Başarılı, - Etkili İletişim Kurabilen Çalışma Arkadaşları Aramaktayız... Profesyonel Kendine Güvenen Arkadaşlarımızı Görü..

AKDENİZ VE EGE MUTFAĞI DENEYİMİ OLAN TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK AŞÇI VE AŞÇI YARDIMCISI ALINACAKTIR...