Çorum İş İlanları

Şehir: Çorum

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, makine sektöründe faaliyet gösteren, yurt dışında anahtar teslim fabrikalar kuran, sektöründe dünyanın en büyük 2 firmasından biri olan grubun Türkiye'deki en eski ve en köklü ana şirketi için ‘‘..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, kendi sektöründe dünyanın en büyük iki firmasından biri olan grubun, Türkiye’deki en eski ve köklü firması için, Üretim Müdürü (Çorum) pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   H..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, kendi sektöründe dünyanın en büyük iki firmasından biri olan grubun, Türkiye’deki en eski ve köklü firması için, Mali İşler Müdürü (Çorum) pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.  ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Bireysel Emeklilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Banka şubelerinde görev alacak, " BANKA KAYNAKLI BES LİSANSLI FİNANSAL DANIŞMAN" aramaktayız.   Sorumluluğunda bulunan Banka şubele..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Bireysel Emeklilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Banka şubelerinde görev alacak, " BANKA KAYNAKLI BES LİSANSLI FİNANSAL DANIŞMAN" aramaktayız.   Sorumluluğunda bulunan Banka şubele..

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz bankacılık ve sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren kurumsal şirketin banka şubelerinde müşterilere bireysel emeklilik ve hayat sigortası ürünlerinin tanıtım ve satışında aktif rol alacak "Bankasürans Uzmanı" aramaktayız...

Çorum / Tümü EUREKO SİGORTA

İş TanımıBatı Karadeniz Bölge Müdürlüğü'müze bağlı olarak sigortacılık hizmeti verdiğimiz Garanti Bankası müşterilerine Eureko Sigorta ürün ve hizmetlerinin aktif satışının yapılması, müşteri ilişkilerinin memnuniyetini / kalıcılığını sağlayacak şekilde yürütülmesinden soruml..

Çorum / Tümü GRATİS

İş Tanımıİş Açıklaması Çorum'da  yeni açılack olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalış..

Çorum / Tümü GRATİS

İş Tanımıİş Açıklaması Çorum'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın ..

İş Tanımı Öğrenci misiniz ? Boş zamanlarınızı paraya mı çevirmek istiyorsunuz ? Ek gelir nasıl kazanırım diye mi düşünüyorsunuz ? O halde mutlaka bu ilana bir gözatın deriz ! Market Tanıtım Aktivelerinde Haftaiçi ve Haftasonu 11:00 - 20..