Çorum İş İlanları

Şehir: Çorum
Çorum / Merkez Birey Demer Lisesi

ÖZEL OKUL VEYA KURS MERKEZİNDE [HANGİSİNİ İSTERSENİZ ] EN A Z 5 yıllık deneyimi olan fizik ve biyoloji öğretmeni istihdam edilecektir .duruma göre öğretmen isterse 3 günlük anlaşmada yapılabilir.özel değerler temel lisesi olarak hizmet veriyoruz..

Çorum / Merkez AssisTT

Türkiye’nin en büyük çağrı merkezlerinden biri olan AssisTT A.Ş. bünyesinde, Çorum lokasyonumuzda, “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi' pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. Diksiyonu düzgün, En az lise mezunu, 18-35 yaşları arasında, Telefonda etk..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, makine sektöründe faaliyet gösteren, yurt dışında anahtar teslim fabrikalar kuran, sektöründe dünyanın en büyük 2 firmasından biri olan grubun Türkiye'deki en eski ve en köklü ana şirketi için ‘‘..

ÇEVRE DANIŞMANLIĞI VE OSGBFAALİYETİ GÖSTEREN FİRMAMIZ İÇİN -TAKIM ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLEN -ÇORUM İLİNDE İKAMET EDEBİLECEK -İŞİNİ SEVEN VE BENİMSEYEN -ÖĞRENMEYE VE PAYLAŞMAYA AÇIK -OFİS PROĞRAMLARINI İYİ KULLANABİLEN -ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAP..

Çorum / Merkez Betula Peyzaj

FİRMAMIZ PROJE OFİSİNDE GÖREV ALACAK PROJE ŞEFİ PEYZAJ PROJELENDİRME İŞİNİN TÜM AŞAMALARINDA GÖREV ALMIŞ - KONSEPT PROJE - TASARIM - KESİN - UYGULAMA & DETAY PROJE ÇİZİMLERİ - PROJE OFİSİNDE EN AZ 4 YIL - UYGULAMADA 3 YIL BENZER..

Çorum / Tümü TAB GIDA

İş TanımıKısa Şirket Tanıtımı Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger ..

Çorum / Merkez Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler: Minimum lise tercihen önlisans mezunu veya üniversite mezunu Tercihen telefonda satış konusunda en az 1 yıl deneyimli ya da aktif satış deneyimine sahip Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş Müşteri ve hedef odaklı çalışabilen..

Çorum / Merkez Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Telefonda etkin iletişim kurabilen Düzgün bir diksiyona ve uygun bir ses tonuna sahip Bilgisayar kullanabilen ..

Çorum / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıAre you looking to live in a fascinating country and work in an exciting environment? We welcome applications from motivated, energetic and experienced native English teachers who utilize a communicative approach to their lessons.About Doğa School..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, kendi sektöründe dünyanın en büyük iki firmasından biri olan grubun, Türkiye’deki en eski ve köklü firması için, Üretim Müdürü (Çorum) pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   H..