Çorum İş İlanları

Şehir: Çorum

İş TanımıÇorum ilindeki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,   Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, kargo..

Çorum / Tümü Kültür Yayıncılık

İş TanımıKültür Yayıncılık (Karadeniz Bölgesi) 1979'dan günümüze eğitim sektöründe Türkiye'nin önde gelen lider firmalarından Kültür Yayıncılık Satış ve Pazarlama biriminde görevlendirilmek üzere İstanbul Avrupa Yakası-Trakya ..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-25 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Aranan NiteliklerEMEKLİ BAY - BAYAN Çalışma arkadaşları arıyoruz. Firmamızda görevlendirmek üzere, diksiyonu düzgün, ikili ilişkilerde başarılı, pazarlama departmanı ile alakalı tecrube sahibi personel alınacaktır...

Çorum / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” çocuk..

Çorum / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıOkula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey... Bu düşün ilham kaynağı 'doğa'ydı. Bugün 100'den fazla kampüsümüzde 10.000'i aşkın çalışanımızla "MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR" felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşı..

Çorum / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  Eğitimin sınıflarda dört duvar arasında değil, doğayla iç içe açık alanlarda özgürce, keyifle yapıldığı ve çocukların görerek, yaşayarak ve eğlenerek öğrendiği, sürekli gelişim felsefesine inanan öğretmenlerin çalıştığı eğitim yuvası Doğa, kendini geliştire..

Çorum / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıEğitimin sınıflarda dört duvar arasında değil, doğayla iç içe açık alanlarda özgürce, keyifle yapıldığı ve çocukların görerek, yaşayarak ve eğlenerek öğrendiği, sürekli gelişim felsefesine inanan öğretmenlerin çalıştığı eğitim yuvası Doğa, kendini geliştiren, değişti..

İş TanımıMNG Kargo’nun Çorum ili ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortamı sağlayabilecek, müşteri beklentileri..

İş TanımıÇorum ilindeki birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler• En az lise mezunu,• En az C sınıf ehliyetli,• 35 yaşını aşmamış,• SRC Belgesine ..